фирми продукти
представяме
работа
 
Миниатюрна градинка за дома

Системата Mini Garden ("миниатюрна градина") е създадена от преподавателя по агрокултура в университета в Сидни John Vella. Тя не съдържа някакви сложни системи и технологии, но пък за сметка на това включва всичко необходимо, за да си създадете у дома малка градинка, напомняща по форма легендарните градини на Семирамида.

миниатюрна градина

Mini Garden се предлага в няколко модела, които обаче се различават основно по външен вид и големина, но не и по структура. Системата представлява своеобразен пъзел, при който отделните "етажи" са поставени перпендикулярно на съседните, за да се създаде каскаден ефект. Така например моделът Jumbo е по-голям от останалите и е съставен от 3 "етажа". Всеки един от тях съдържа 2 кутийки за растенията, като при този модел тяхната дължина е 25 см. Към системата има възможност за добавяне на допълнителни "етажи".

миниатюрна градина миниатюрна градина

миниатюрна градина миниатюрна градина

Mini Garden съдържа собствена патентована технология за напояване и подхранване, която представлява проста система от резервоари и отвори, и може да съхранява около 1 литър вода в запас. Чрез нея всяко растение получава необходимите хранителни вещества и то само чрез подхранването на най-горния пласт.

миниатюрна градина

Мини системата може да се намери в 4 цвята – теракота, бежово, пастелно зелено и пясъчно. По принцип продуктът се предлага празен, но към него се предлага всичко необходимо за поддържането на мини градинката – почва, подхранващи съставки и дори готови за засаждане растения.

миниатюрна градина

Източник: drjohns.com.au

Забележка
: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.31 октомври 2008 12:00 | mnogo dobro
От: Mariya
Tazi sistema e mnogo dobra i efektna. Dano ima i u has ot neya.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
мини градина, растения, зеленина, саксии

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg