фирми продукти
представяме
работа
 
Светлина с нежността на цвете

Lull е необикновена лампа, интересна с това, че има свойството да се отваря и затваря като цвете, в зависимост от това дали имате нужда от съвсем лека, приглушена светлина, или от по-силно осветление. Предназначена е предимно за деца, тъй като вечер им дава спокойствието на меката светлина, от което се нуждаят, а сутрин се отваря напълно, за да освети цялата стая. Като се прибави и красивият външен вид, лампата се превръща в незаменим аксесоар за всеки дом.

Lull

Lull

Вечер, когато е адаптирана на по-лек режим, лампата постепенно намалява интензивността на светлината си, докато накрая угасне напълно. Събуждането с помощта на Lull пък става по-приятно и деликатно, тъй като "цветът" се отваря бавно, постепенно освобождавайки светлината от своите недра.

Lull

Също както истинските цветя, лампата се затваря вечер и се отваря сутрин. Това сякаш внася частица от живата природа в дома, внасяйки динамиката и хармонията й между четирите стени. За своя дизайн и идея,  Lull печели награда в тазгодишното състезание за индустриален дизайн в Норвегия.

Lull

Източник: kollstad.com

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.Няма коментари


ключови думи
осветление, лампа, цвете

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg