фирми продукти
представяме
работа
 
Хитро решение за обувките в антрето

Превърнете купчината обувки в антрето си в спретнати редици от подредени и обозначени чифтове. За целта Ви е необходим само този изчистен и заемащ малко пространство шкаф с рафтове, направен от подръчни материали.

шкаф за обувки

Необходими са Ви само:

○ Дървен сандък (щайга) – най-добре е да изберете такъв с разделители във вътрешността (например сандък за вино)
○ Шкурка
○ Лак за дърво (водонепромокаем)
○ Четка за боя
○ Материали за направата на етикетчетата с имена (пластмасови „джобчета” за поставяне на хартия с надписите)
○ Лепило за дърво

шкаф за обувки

За да направите този прост, но функционален шкаф за обувки, предварително обработете повърхността на дървения сандък с шкурка, за да омекотите ръбовете и да изгладите неравностите. Избършете с влажна кърпа целия сандък, изчакайте да изсъхне добре и нанесете 2 слоя лак – лакът трябва да покрие всички повърхности, за да ги предпази от влагата по обувките.

шкаф за обувки

Ако не можете да намерите сандък с разделители по средата, ще се наложи да ги заковете допълнително (един основен вертикален разделител и няколко малки, поставени хоризонтално. Друг вариант е да изберете два тесни сандъка, които да заковете един към друг откъм дългата им страна, а после да добавите и разделителите за обувките.

шкаф за обувки


Източник: diyideas.com13 април 2009 13:35 | Super
От: lina
chudesen variant za vilata
26 ноември 2008 20:56 | Лошо
От: Митко
На практика не можеш да го ползваш
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
шкаф за обувки, антре

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg