фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за интериора: 3 идеи за разпределение в спалнята

Когато подреждате (или преподреждате) мебелите в помещенията в дома си, обикновено се водите в голяма степен от начина си на живот. Така например важен фактор е това дали обичате да каните гости често, предпочитате да гледате телевизия или пък да четете в леглото. Ето защо ние Ви предлагаме да разгледате няколко идеи за разпределение на мебелите в спалнята, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.

Проблем: Разполагате с голо помещение – спалня (в случая то е с 2 прозореца и размери около 4 х 4 м)

Решение: Ако Вие сте...

... ДВОЙКА, ОБИЧАЩА ДОМАШНИЯ УЮТ.

разпределение в спалнята

Това изчистено разпределение е идеално за двама. Голямото легло с чудесен поглед към екрана на телевизора осигурява удобство в спокойните вечери, когато искате да погледате филм. Двете самостоятелни нощни лампи на стената осигуряват възможност за четене на книга на всеки от двамата партньори, без това да пречи на другия. Върху стената с прозорците може да се постави огледало или картина, а кокетното канапе и фотьойлът дават възможност за съвместно пиене на сутрешното кафе и гледане на новините, докато се приготвяте за излизане. Килимът представлява обикновен квадрат (или правоъгълник), който обобщава пространствено двете обособени области – за сън и за сядане.

... НОЩНА ПТИЦА.

разпределение в спалнята

Подвижно легло в средата на помещението и голямо бюро (150 х 50 см.), което го "закотвя" на мястото му – това прави стаята да изглежда повече като ателие, отколкото като място за сън. Въздушният ефект е допълнен от вграденото осветление, голия под (с изключение на едно малко килимче под леглото) и свободно стоящите нощни шкафчета, които могат да бъдат преместени под бюрото, за да се осигури повече свободно пространство. Голямото писалище осигурява място за съхранение, а свобосно стоящата закачалка за дрехи добавя акцент в помещението. В единия ъгъл е поставен параван, който създава дълбочина на пространството и прекъсва твърде ъгловатия вид на помещението.

... РАБОТЕЩО МОМИЧЕ.

разпределение в спалнята

Поставянето на леглото директно срещу прозорците отваря пространството в останалата част на помещението, за да се осигури по-голяма мобилност. Това улеснява движението из стаята, когато Ви се налага да бързате за офиса или вечерното парти. Тоалетката пък е мястото, което ще Ви осигури необходимото спокойствие и време за себе си в забързаната сутрешна програма, а на вечерната подготовка придава щипка лукс. Масичката (90 х 65 см.) може да се разгъва до размерите на бюро или поставка за телевизор. Дългото шкафче – библиотечка (150 х 50 см.) е място за подреждане на книгите и списанията, или на други предмети. Килимът покрива плътно цялата стая, което създава усещане за уют и мекота при стъпване.

Идеи за кабинета

Идеи за всекидневната

Идеи за трапезарията

Източник: dominomag.com29 октомври 2008 18:55 | за спалнята-идеи
От: Тонка
Скучни идеи + демоде+претруфеност!!! Японският тип спални е най-удачен- лек,неангажиращ,свободен,удобен!!!
12 ]
11 резултата в 2 страници


ключови думи
спалня, разпределение, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg