фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение в трапезарията

3 идеи за разпределение в кабинета

3 идеи за разпределение във всекидневната

Когато подреждате (или преподреждате) мебелите в помещенията в дома си, обикновено се водите в голяма степен от начина си на живот. Така например важен фактор е това дали обичате да каните гости често, предпочитате да гледате телевизия или пък да четете в леглото. Ето защо ние Ви предлагаме да разгледате няколко идеи за разпределение на мебелите в трапезарията, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.

Проблем: Разполагате със скучно правоъгълно помещение – трапезария (в случая то е с 2 прозореца от едната страна).

Решение: Ако Вие сте...

... СЕРИОЗЕН ГАСТРОНОМ.

разпределения

Това разпределение е официално, но едновременно и удобно. То способства дългото и спокойно хранене за пълна наслада от храната. Широката маса (90 х 210 см.) позволява поставянето на два големи фотьойла с облегалки в двата й края, както и 6 странични стола, които удобно пасват от двете й страни. Двойката акцентни масички с огледална повърхност и формата на полумесец осигурява дълбочина и успокояваща симетрия, нарушена единствено от поставеното в ъгъла декоративно дръвче в саксия. Така помещението се превръща в спокойно място за вечеря за 8 души, която може да продължи цяла нощ.

... ЛЮБИТЕЛ НА КУПОНИТЕ.

разпределения

Двете кръгли маси с диаметър 110 см. (и възможност за разгъване) дават възможност за сядане на 2 малки групи, така че хората в тях да са с лице един към друг. Това способства комуникацията – основен фактор при един купон, а освен това дава възможност винаги да се намери място за един или двама допълнителни гости, дошли изненадващо. В помещението има място и за шкаф с огледална предна част, и бюфет за съхранение на покривките, приборите и съдовете и дават възможност на гостите сами да сервират храната си. Когато купонът свърши масите се прибират и поставят настрани, за да се отвори свободно пространство.

... ЛЮБИТЕЛ НА СПОКОЙСТВИЕТО.

разпределения

Ако не използвате трапезарията си толкова често, можете да помислите за реконструирането и в нещо по-мултифункционално. Това разпределение е идеално за неофициални вечери и мързеливи уикенди с чаша кафе и вестник в ръка. Овалната маса с краче (диаметър 90 см.) е поставена между ъгловото канапе (със съответстващата височина) и удобния стол – така се създава място за хранене за 4 човека, с допълнително място, ако се издърпа и столчето. В другата част на помещението е поставена тясна масичка с рафтче под плота (138 см.) и два големи фотьойла – място за четене, почивка и вечеря с приятели. Двете пространства образуват заедно удобно място за прекарване на вечерта от 7 или 8 души.

Източник: www.dominomag.com24 октомври 2008 10:34 | Разпределения
От: Име
Подобно на третото разпределение е това у дома. Мога да ви кажа, че наистина е доста функционално. Единственото условие, разбира се е помещението да е достатъчно голямо, че да го позволява.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
интериор, разпределение, трапезария

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg