фирми продукти
представяме
работа
 
Летящ часовник за сигурно събуждане

Забравете за дрямката рано сутрин, след първия звън на алармата часовникът Blowfly (от англ. – вид муха) няма да Ви позволи да откраднете още 10-ина минутки преди ставане. Автори на идеята за Ena Macana и Nadine Meisel.

часовник часовник

часовник

Основната концепция на полезния аксесоар се базира, според думите на самите дизайнери, "върху опита". От една страна той показва, че голяма част от хората сутрин изключват алармата и продължават да спят. От друга, понякога през нощта те се будят от присъствието на комар или муха, кръжаща наоколо. Обобщението на тези две ситуации крие и основната идея на Blowfly – този, който хване досадното насекомо вече е напълно буден. И докато през нощта това нарушава съня, то сутрин е от особена полза.

часовник

Точно по тази причина, в определения от потребителя час, часовникът влиза в ролята на насекомото и започва да кръжи из стаята, издавайки съответните звуци. За да го спре, спящият трябва да го хване и да го върне в "клетката" му. А направи ли това, значи вече няма риск да закъснее за работа, училище и други ангажименти.

часовник

Засега няма информация за производството на Blowfly, чиято концепция е създадена още през 2005 година. През това време обаче на пазара бе пуснат един друг модел, чиито замисъл е подобен - Flying Alarm Clock (Летящ часовник с аларма). Той изглежда доста по-семпло, но основната идея с кръженето из стаята е изпълнена.

часовник


Източник: blowflyalarmclock.net

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта източник.23 октомври 2008 00:34 | letya6t 4asovnik
От: reni
tova e gadno....za nas pospalankovcite poslednite 5 min. sa nai-sladki ,a vie iskate da ni gi vzemete
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
летящ часовник

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg