фирми продукти
представяме
работа
 
Весела тиквена украса за Хелоуин

Типично в духа на Хелоуин, който все повече хора у нас празнуват наравно с американците, Вие също можете да създадете типична празнична атмосфера в дома си. Дори да не вземате насериозно традицията за този ден, нищо не Ви пречи да направите тази весела декорация – забавна "вещица" от тиква, която няма как да не се хареса на децата, а защо не и на възрастните.

тиква

Можете да допълните декорацията по свой вкус – като поставите изкуствена жаба или гущерче върху шапката, декоративна метла или каквото друго се сетите.

тиква

 Какво ще Ви е необходимо:

● Средно голяма тиква
● Вещерска шапка /детска/ (можете да намерите готови такива шапки в магазините за изненади, за празнични костюми и дори по уличните сергии)
● Хартия за чертане (паус)
● Молив (бял и обикновен)
● Нож (за издълбаването на тиквата)
● Ножици

Ако искате да украсите допълнително купената шапка ще Ви трябват още:
● Маркер за рисуване върху тъкани (в 2 избрани цвята) и украса с блестящ ефект (по избор)
● Лепило за тъкани
● Четка за боички

Инструкции:

тиква 1. Свалете схемите за проекта – тази за изрязване на тиквата и тази за украсата на шапката (двата размера звездички). Увеличете изображението спрямо размерите на тиквата/ шапката и спрямо собствените си предпочитания.

тиква

тиква


тиква 2. Принтирайте и очертайте шарката за "лицето" върху паус, а след това я изрежете.


тиква 3. Използвайте белият молив, за да очертаете местата на звездичките върху шапката, като ги разполагате несиметрично и редувате малки с големи.

тиква 4. Украсете вътрешността на звездичките с маркерите за тъкани (или нанесете боя за тъкани) и оставете да изсъхне. След това нанесете малко количество лепило върху повърхността и поръсете с блестящ прах. Оставете прахът да залепне и изтръскайте излишъка.

тиква 5. Поставете шапката върху вече готовата тиква и поставете получената декорация върху избрана основа (например "постелка" от сухи есенни листа). Можете да добавите допълнителната декорация.


Източник: www.bhg.com27 октомври 2012 11:49 | хелоуин
От: Сиси
супер е много е яко и забавно благодаря.
8 февруари 2012 21:26 | хелоуин
От: Анжела
Благодаря Ви ! Това е чудесна идея за празника хелоуин! ще я изпоулзваам след 7 месеца когато ще дойде хелоуин обожавам тоя празник!!!!!!!!!!!
20 октомври 2009 02:03 | БЛАГОДАРЯ
От: Димитър
Благодаря за хубавата идея, изпробвах го миналата година и става много ефектно. Тези, дето плюят по празника - много сте ограничени и не виждате красотата и добротата.
16 октомври 2008 10:31 | идеята е добра, но...
От: една българка
но ние все пак сме бългри и това не е традиционен празник у нас. Всички забравиха кукерите, сурвакарите, въобще традиционото за българина. Малко са тези, които знаят от къде произлиза този празник, признавам си дори и аз, но не съм съгласна децата ми да знаят повече за него отколкото за българските. Ще се постарая да е така !
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
Хелоуин, декорация, тиква

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg