фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение във всекидневната

3 идеи за разпределение в кабинета

3 идеи за разпределение в трапезарията

Когато подреждате (или преподреждате) мебелите в помещенията в дома си, обикновено се водите в голяма степен от начина си на живот. Така например важен фактор е това дали обичате да каните гости често, предпочитате да гледате телевизия или пък да четете в леглото. Ето защо ние Ви предлагаме да разгледате няколко идеи за разпределение на мебелите във всекидневната, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.

Проблем: Разполагате с квадратно помещение – всекидневна (в случая то е с размери около 4 х 4 м и без архитектурни детайли).

Решение: Ако Вие сте...

... ЛЮБИТЕЛ НА КНИГИТЕ.
Това разпределение е идеално за хората, които предпочитат спокойствието и уединението. Тук не е предвидено място за телевизор. Килимчетата разделят визуално пространството на 3 отделни сектора, всеки от тях подходящ за уединение за четене. Разпределението дава възможност да подредите книгите си така, че те да се виждат от пръв поглед. Голямата маса до двата прозореца може да послужи за поставянето на купчини с книги, а двете столчета предоставят допълнително място за сядане. Канапето и удобният фотьойл предразполагат към прекарване на свободното време с книга в ръка.

кабинет

... ЛЮБИТЕЛ НА МЪРЗЕЛУВАНЕТО.
Разпределението предлага удобно място за излежаване и прекарване на свободното време в приятно мързелуване. Модулното канапе дава възможност за дрямка или гледане на филм чрез системата за домашно кино, разположена отсреща. Кръглата масичка за кафе омекотява ъгловите контури и дава допълнително удобство. Другата масичка, поставена в ъгъла, дава възможност за складиране на книги и други предмети, а ниската тапицирана пейка дава допълнително място за сядане, без да пречи на гледката към екрана.

кабинет

...  ЛЮБИТЕЛ НА РАЗГОВОРИТЕ.
Това разпределение е направено така, че да способства комуникацията. Неговата симетричност провокира разговорите със семейството и приятелите. Двете ниски канапета са насочени едно към друго, а между тях е поставена масичката за кафе – достатъчно дискретна, за да не пречи на разговора, но и достатъчно практична, за да играе ролята на поставка за напитки, списания, храна и прочее. Зад всяко канапе е поставено по едно огледало, което прави помещението да изглежда по-просторно и въздушно. Тапицираната пейка дава допълнително място за сядане, без това да означава пренаселване на мястото за разговори.

кабинет

Източник: www.dominomag.com20 януари 2009 11:16 | до Светла
От: Tango
Защо винаги гледаме нещата от лошата страна.Може би през годините свикнахме само с критики.Разбира се че става въпрос за примерни варианти показани по-горе.В крайна сметка всеки сам решава как да подреди мебелите вкъщи!!!
3 ноември 2008 20:25 | До Светла
От: Таня
Не съм съгласна с това определение. Видях, че статията е преводна, което означава, че няма как да има "пост комунистически" привкус. Щом са го публикували, значи има някаква стойност на професионален съвет. В останалите страни хората предпочитат старинни мебели, а не като тук да полудяват по някакви маси, направени от 4 летви и стъкло. Въпрос на вкус.
3 ноември 2008 17:15 | sku4no
От: svetla
tova sa primeri za post komunisti4eskata standartna vsekidnevna ostareli i tvarde obiknovenni
15 октомври 2008 00:20 | ne mislya, che e chak tolkova dobro i vaobshte ne e originalno
От: rosa
Ako se napravi v mashtab, she se ustanovi, che ot mebeli pochti nyama maysto za minavane
14 октомври 2008 21:17 | Dobri idei
От: Zaeka
Dobri idei.
1 ]
5 резултата в 1 страница


ключови думи
разпределение, кабинет, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg