фирми продукти
представяме
работа
 
5 съвета за оформяне на предния двор в новия дом

Когато се местите в нов дом имате куп задачи на главата си – ремонти, преместване, подреждане и прочее неотложни дейности. Ако новото жилище разполага с двор или градина, то това означава вероятно и още една задача в и без това дългия Ви списък. Особено, ако се налага да преустройвате коренно терена или да започнете от гола земя, обрасла с трева.

В този случай ние Ви предлагаме да разгледате няколко прости съвета, които да Ви улеснят при изграждането на новия двор/ градина и да Ви спестят част от грижите. Показаният дизайн дава повече пространство за цветните лехи, помислено е и за комфорта на обитателите – сенчести места за почивка и красота на една ръка разстояние. Към градината можете да добавите красива декоративна висяща кошничка с жива зеленина и/ли водно съоръжение (дори това да бъде малко, но красиво фонтанче).

двор

двор

Източник: GardenGateMagazine.comНяма коментари


ключови думи
дом, преден двор, оформяне

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg