фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в картинки: 24 страхотни есенни цвята за интериора

Ако търсите подходящи цветове за есенния интериор, ние ще Ви помогнем да ги откриете и да изберете Вашия нюанс. Това са 24 страхотни нюанса, от които Вие можете да изберете онзи, който се вписва най-добре във Вашия дом. Цветовете можете да използвате за стените, за декорацията и за акцентите в дома си – във всички случаи Вашият интериор ще разцъфне с есенно настроение за новия сезон.

1. Топли червени оттенъци: Керемиден прах

есенен декор

Свежестта на този нюанс допълва чудесно меките тонове на кораловия интериор – съчетание, което е особено подходящо за помещенията, в които прекарвате свободното си време.

2. Топли червени оттенъци: Канелена целувка

есенен декор

Заменете летните червени нюанси, напомнящи за сочна диня с този дълбок и наситен оттенък на подправки, носещ екзотичен привкус.

3. Топли червени оттенъци: Розово сияние

есенен декор

Тези есенни цветове са всичко останало, но не и скучни. Ако проект, при който цялата стена е решена в този нюанс на розовото Ви се вижда твърде рискован, то можете вместо това да добавите декоративна възглавница или друг аксесоар в този толкова жизнерадостен цвят.

4. Топли червени нюанси: Огнена милувка

есенен декор

С идването на есента времето захлажда и мисълта за огъня в камината става все по-примамлива. Този топъл кафяво-оранжев нюанс ще допълни богатата цветова палитра на есента и ще внесе топлина и наситеност в интериора.

5. Наситени неутрални нюанси: Мляко с какао

есенен декор

Този успокояващ нюанс на кафявото е особено подходящ за помещения, в които цялото семейство да прекарвате пред камината студените зимни вечери.

6. Наситени неутрални нюанси: Абанос

есенен декор

Наситените кафяви нюанси са ядрото на повечето есенни цветни палитри – този топъл дървесен нюанс не прави изключение. Той се съчетава добре както с по-светли неутрални оттенъци, така и с по-ярки цветове.

7. Наситени неутрални нюанси: Шоколадово настроение

есенен декор

Перфектен за акцентен цвят, този наситен кафяв нюанс е вдъхновен от топлината на чаша горещо какао, подправено с парченце шоколад.

8. Наситени неутрални нюанси: Черно кафе

есенен декор

Много малко цветове придават на интериора такъв драматизъм и контраст, както наситено черните нюанси. Този цвят е твърде силен и затова трябва да бъде използван разумно, за да не се създаде усещане за тежест и претрупване.

9. Наситени неутрални нюанси: Дървесна кора

есенен декор

Продължаваме с топлите кафяви нюанси  - този цвят е наситен и мек, извлечен сякаш от ядрото на тъмна дървесина.

10. Наситени неутрални нюанси: Златен лукс

есенен декор

Металическите акценти са фактор не само в модата, но и в тенденциите на интериора. Използван като акцент или за декорация, този златист нюанс добавя щипка блясък и великолепие в интериора.

11. Наситени неутрални нюанси: Ванилов крем

есенен декор

Този нежен нюанс на жълтото допълва чудесно всеки един интериор.

12. Наситени неутрални нюанси: Ратан и бамбук

есенен декор

Покрийте стените си с този землист неутрален нюанс, за да ги накарате да изпъкнат и да подчертаят атмосферата в помещението. За акцент можете да добавите наситен нюанс каки (тъмно зелено-кафяво).

13. Наситени неутрални нюанси: Майска ябълка

есенен декор

Един изключително приятен нюанс, който ще добави топлина и блясък в дома Ви.

14. Наситени неутрални нюанси: Лунни отблясъци

есенен декор

Този гъвкав сметанов нюанс успокоява и омекотява интериора, а освен това може да се използва без ограничения.

15. Наситени неутрални нюанси: Крем брюле

есенен декор

Още един мек оттенък на жълтото, този път с лек зелен привкус – той е едновременно освежаващ и успокояващ, а освен това се съчетава добре с останалите цветове в помещението.

16. Наситени неутрални нюанси: Крем

есенен декор

Успокояващ неутрален цвят, който допълва чудесно ярките огнени нюанси в помещението.

17. Наситени неутрални нюанси: Потпури в зелено

есенен декор

Зеленото е едно от новите допълнения в палитрата на неутралните нюанси. С дъх на мента и сметната, този нюанс е свеж и успокояващ.

18. Вибриращи сини оттенъци: Синьо вълшебство

есенен декор

Този интригуващ "опушен" нюанс на синьото носи вдъхновението на меките сиви тонове, в съчетание с пастелно синьото на зимно небе.

19. Вибриращи сини оттенъци: Дъждовна капка

есенен декор

Успокояващ, но силен, този нюанс е идеален за антрето на Вашия дом.

20. Зелено великолепие: Патина

есенен декор

Този неярък жълто-зелен нюанс създава един мек и натурален старинен вид, с усещане за отминали времена и ретро великолепие.

21. Студени тонове: Северно сияние

есенен декор

Този пурпурен оттенък носи едно мистериозно и същевременно елегантно усещане, особено ако се съчетае с по-тъмни нюанси от същата цветна палитра.

22. Студени тонове: Люлякови нощи

есенен декор

Свеж и ярък, този виолетов нюанс е подходящ както за стените, така и за мебелировката или аксесоарите – особено що се отнася до детската стая.

23. Студени тонове: Зимни вечери

есенен декор

Бяло с лек сивкав оттенък – символ на елегантност и модерен стил, този цвят се съчетава чудесно със студени металически нюанси и с тъмни дървесни оттенъци.

24. Студени тонове: Ледена свежест

есенен декор

Мек и пастелен, този нюанс не е силен акцент, но неговата свежа елегантност може да се превърне в чудесен фон за акценти в по-ярки цветове.

Източник: www.bhg.comНяма коментари


ключови думи
интериор, цветове, есенна декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg