фирми продукти
представяме
работа
 
Направи си сам: Рустикална закачалка за антрето

Ето един проект за хората, които обичат да правят "от нищо – нещо". Той е особено подходящ за вилата или къщата в провинцията, тъй като допълва вече създадения рустикален интериор. За целта са Ви необходими подръчни материали – намерено в гората парче дърво и обикновени кукички (например такива от закачалки за дрехи), както и малко въображение. Проектът за изработка и монтаж на закачалката изисква съвсем малко време за изпълнение – 30-ина минутки.

рустикална закачалка за антрето

Изпълнение:

1. Ако избраното от Вас парче дърво не е достатъчно плоско от едната страна, за да го монтирате стабилно върху стената, изрежете част от него по дължина с помощта на трион.

2. Пробийте върху долната част на дървото дупките за винтовете с кука, които ще служат за закачалки – техният брой изберете в зависимост от дължината на парчето дърво (не поставяйте твърде много кукички, за да не претоварите новата закачалка).

3. Завинтете кукичките на местата им, като ги затегнете така, че да са обърнати с лицевата част напред. Накрая монтирайте готовата закачалка за стената на антрето с помощта на 2 дълги винта, разположени в двата края на парчето дърво.
Начинът на монтаж зависи и от вида на стената. Можете да подсигурите допълнително закачалката (особено ако тя е по-дълга), като поставите още един или два дълги винта по средата между двата крайни.

Източник: www.designspongeonline.comНяма коментари


ключови думи
закачалка, рустикален стил

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg