фирми продукти
представяме
работа
 
Фън Шуй за бебешката стая

бебешка стаяДобрият фън шуй винаги се усеща, затова можете отрано да подготвите бебешката стая за Вашето бебе, за да я превърнете в здравословно и балансирана среда за него.

Това обаче означава много повече от това да декорирате стаята по определен начин. Най-важното е да осигурите непрестанен поток от фън шуй енергия – така бебето ще спи по-добре и ще се разболява по-рядко.

Когато става въпрос за подходящо оформена бебешка стая, най-важно е да се водите от своите сетива и усещания. Мислете за помещението като за специално място за релаксация, подсилващо специалната връзка между Вас и детето. Това място трябва да задоволява всичките пет сетива.
бебешка стаяЕто няколко фън шуй съвета в тази насока:

● Създайте хармония от меки, неярки фън шуй цветове – можете да изберете нещо различно от традиционната схема розово/ синьо, но избирайте цветове, които Ви успокояват и създават усещане за спокойствие.

● Добре е в бебешката стая да предвидите различни източници на светлина, а не само една лампа на тавана или пък няколко стенни лампи. Те трябва да са съчетани така, че да могат да се използват през различните части на денонощието. Това ще допринесе за наличието на балансирана фън шуй енергия в помещението.

● Поставете бебешкото легълце далеч от вратата и се постарайте около него да няма поставени електрически уреди, поне доколкото това е възможно. Основните принципи при поставянето на леглото на възрастните важат и тук – то не трябва да е до вратата или успоредно на нея, в средата на помещението (без опора) или под прозореца.

есенциални масла● Винаги, когато е възможно, използвайте естествени материали, особено що се отнася до легълцето (и постелките), пердетата, настилката върху пода, килимите, мебелите и играчките. Вместо да изберете например пластмаса, където можете я заменете например с дървесина.

● Отнасяйте се с уважение към сетивността на Вашето бебе – всеки ден проветрявайте помещението и осигурете добра вентилация през цялото време. Можете също така да се наслаждавате заедно на приятни и безопасни миризми – например на тези, с които Ви даряват есенциалните масла (лайка, роза, лавандула).

Източник: fengshui.about.comНяма коментари


ключови думи
фън шуй, бебешка стая

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg