фирми продукти
представяме
работа
 
Въртяща се седалка срещу мокрото време

На никого не е приятно след дъжда да се наложи да седне върху пейка, чиято седалка все още е мокра от дъждовните капки. И това неудобство обаче вече има своето решение – мократа част на седалката се измества от суха, докато изсъхне напълно. Идеята се нарича "Rolling Bench" ("Въртяща се пейка") и е на корейският дизайнер Sungwoo Park и няколко негови приятели. Така няма да се налага повече да търсите вестник или найлонова торбичка, която да използвате за бариера между себе си и мократа повърхност.

Технологията на пейката е много проста – седалка, чиято повърхност е непрекъсната, подобно на веригата на велосипед. При завъртане на дръжката, която се намира отстрани, тази част от седалката, която е мокра минава отдолу, а на нейно място застава повърхността, до която дъждът не е успял да достигне. Нестандартната седалка на пейката може да бъде полезна и в случай, че повърхността й се замърси – след като я изчистите ще имате възможност да оставите вече почистената част да изсъхне отдолу, а през това време ще можете да седнете безпроблемно на чисто.

Дизайнът на нестандартната пейка е изчистен и елегантен. Моделът е подходящ както за обществени места – паркове или градинки, така и за домашния екстериор – за двора или градината около жилището.Източник: Yankodesign.com

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.


Няма коментари


ключови думи
дизайн, практични мебели, пейка

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg