фирми продукти
представяме
работа
 
Светещо крушово дръвче

Ето една идея за хората, които обичат да залагат на нестандартните елементи в обзавеждането – лампа във формата на крушово дръвче със светещи плодове. Всъщност "дръвчето" е само поставка за същинските източници на светлина – крушовидните лампички. То е ръчно изработено от стомана, а вътрешността му е куха. Неговата основна задача е да служи като място за зареждане на трите уретанови лампи с електричество. Моделът се нарича Pear Light и е дело на студента по индустриален дизайн Nick Foley.

Всяка "круша" съдържа 10 много ярки LED (светодиодни) светлини, както и самостоятелна система за зареждане. Към "дръвчето" те се прикрепят с помощта на магнитни, а при желание могат да се "откъснат" от него и да бъдат използвани самостоятелно. Основното предимство на тази технология е че след като отделите "плода" от "дръвчето" ще разполагате с преносим светлинен източник за период от повече от 1 час. Когато пък светлините са закрепени за свето "клонче", разполагате с нестандартна лампа за пода. За съжаление липсва информация както относно размерите на аксесоара, така и по отношение на производството и наличието му на пазара.Източник: Coroflot.com

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.


Няма коментари


ключови думи
интериорни елементи, дизайн, осветление, обзавеждане

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg