фирми продукти
представяме
работа
 
Украсете дома си с щампована декорация – 4 част

Щампована украса за възглавница

Вече Ви показахме как да си направите щампа и как да я използвате. Дадохме Ви и две идеи за употреба на щампите – за стената и за покривките. Сега е ред да Ви предложим и третия подобен проект – за щампована украса на възглавниците.

щамповане на възглавница

Необходими материали (освен тези, описани в проекта за направата на щампите):

• 2 бели парчета плат или готова калъфка за възглавница
• Твърд картон (по избор)
• Акрилна боя за тъкани:
# тревно зелено
# морско синьо
# тюркоазено
• Маркер за тъкани с избледняващо мастило
• Конец за зашиване в съответния цвят
• Възглавница или пълнеж


Щампата, използвана в показания проект можете да свалите оттук (тя е същата като тази от първата част на проекта): https://www.diyideas.com/images/img_stamping-pattern1a_lg.jpg.

щамповане на възглавница

Инструкции
:

1. Използвайте желаната щампа като следвате стъпки от 1 до 4 от първата част на проекта (линк) и направете „печат” върху основа от 23-сантиметров квадрат от плексиглас. Ако използвате готова калъфка за възглавница, поставете парче твърд картон между двата пласта, за да не попие боята в долния пласт.

2. Нанесете боята за тъкани и щамповайте образа няколко пъти върху едното парче плат или направо върху предната част на калъфката. За тази цел се консултирайте със стъпки 5 и 6 от инструкцията. Оставете боята да изсъхне.

3. Зашийте двете парчета плат едно за друго, за да направите калъфка (ако не използвате готова такава), като оставите толеранс за шева около 0.6 см. От едната страна оставете отвор, за да поставите възглавницата или пълнежа, а накрая зашийте отвора.

щамповане на възглавница

Източник: diyideas.comНяма коментари


ключови думи
щампа, възглавница, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg