фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за допълнително място за съхранение на вещите – част I

Идеи за банята

идеи за банята1. Кошница за хавлиените кърпи

Ако разполагате със свободен ъгъл в помещението, запълнете го с помощта на голяма декоративна кошница, в която можете да държите навити на руло хавлиените си кърпи. Тази подредба не само е красива, но и функционална, защото оставяте повече свободно пространство в шкафа под мивката.

2. Отделени, но по равно

Ако няколко човека споделят една и съща баня, определете на всеки от тях по един или повече шкафчета за личните тоалетни принадлежности. Тази мярка ще намали безпорядъка, защото всеки ще се грижи само за неговите собствени неща.


идеи за банята
3. Пространство над главата

Увеличете полезното пространство в банята като поставите система от рафтове над тоалетната чиния (системата е направена така, че да не пречи на изправянето и сядането). Съществуват множество сравнително евтини модели от дърво, ратан, пластмаса или метал, които са особено подходящ избор за хавлиените кърпи и козметичните продукти.

идеи за банята4. Всичко по закачалките

Голяма част от съвременните електроуреди за банята – сешоари или пък самобръсначки, са пригодени за закачване на стената. Ако намерите начин да ги закачите на подходящо безопасно място, Вие ще спестите пространство в шкафовете и чекмеджетата.

5. Складирайте играчките

Ако споделяте една и съща баня с малки деца, вероятно из цялото помещение са разпръснати водни играчки и аксесоари. Съберете ги на едно място в мрежеста торба с шнур и я закачете над душа – така водата от тях ще се стича директно в канала.


Част втора - Идеи за спалнята

По материали на Рийдърс Дайджест (rd.com)Няма коментари


ключови думи
свободно място, дом, баня

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg