фирми продукти
представяме
работа
 
Лампа в черупка

лампа

Идеята за тази нестандартна лампа е на английският дизайнер от испански произход Джорди Канудас (Jordi Canudas). Тя е наречена Less Lamp и представлява един интересен интерактивен продукт, който включва участието на потребителя при създаването на крайния продукт.

лампа

На външен вид лампата представлява нещо подобно на яйце, чиято „черупка” собственикът трябва да счупи, за да започне тя да свети. Всъщност крушката буквално е „запечатана” вътре в абажура с нестандартна форма. Интересното в случая е фактът, че всеки потребител има възможността да реши как точно да разчупи „черупката”, в зависимост от това какъв тип осветление иска да постигне.

лампа

 лампа

лампа

Така например, той може да реши да пробие само няколко дупки по цялата повърхност, да направи голяма дупка само от едната страна или пък да разчупи лампата наполовина, за да свети тя по-силно.

лампа

За целта дори има специално създадено за тази цел чукче със заострен край. Лошото на този иначе интересен метод е, че потребителят има право само на един опит, тъй като след като е веднъж счупена, лампата остава такава.

лампа

Източник: jordicanudas.com

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.Няма коментари


ключови думи
осветление, лампа, нестандартен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg