фирми продукти
представяме
работа
 
"Плетени" стени за домаКрай на скучните декорации и украси по стените - дизайнерите започнаха да измизлят все по-нестандартни решения за целта. Така например Wovin Wall ® - система от изключително леки елементи като така получените плоскости могат да се използват за покритие върху стената или тавана. Структурата на системата е изградена от отделни гъвкави плочки, свързани помежду си в своеобразна мрежа. Те са разположени в редуваща се система и са прикачени една към друга в периферните си части. Крайният резултат може да промени коренно всеки един интериор и да внесе изискан стил в помещенията.

Плоскостите са гъвкави и лесни за монтиране. Чрез своята опростеност и многофункционалност системата Wovin Wall позволява на потребителя да разгърне въображението си и да създаде нещо наистина уникално. Преди да бъде монтирана мрежата самата стена няма нужда от предварителна подготовка, тъй като плочките прикриват всички видими недостатъци по повърхността й. От своя страна цялата система е достатъчно гъвкава, за да може да бъде променяно лесно нейното местонахождение или пък отделните плочки да бъдат заменяни с нови.Моделът се предлага в две разновидности на плочките – стандартна и овална, с разнообразие от покрития и цветове на използвания материал. Разнообразие съществува и при материалите, като основно се използват различни видове дървесен фурнир и ламинирана дървесина.

Потребителят обаче може да избере и някоя от другите алтернативи – полипропилен (матов или прозрачен), ламинат с лъскав завършек и дори алуминий. Различните материали предоставят различен външен вид и възможности за интериора. Така например прозрачният полипропилен е особено подходящ за монтиране върху осветена стена, така че да се използва ефектът от светлината, преминаваща през плоскостта.

  

Освен предложените едноцветни модели, потребителят може да избере възможността за принтиране на образи върху цялостната мрежа – това може да са стандартни картини и десени, или пък индивидуално решение за образ. В този случай единственият недостатък е зависимостта на подредбата на отделните елементи, които образуват образа.Периферията на Wovin Wall се покрива с рамка. С помощта на специални рамки самата система може да се използва и самостоятелно, като фалшива стена, без нуждата от опора.


Източник: wovinwall.com

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.Няма коментари


ключови думи
интериор, стени, декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg