фирми продукти
представяме
работа
 
Полилей "Млечен път"

полилей

Името на този нестандартен полилей – Milky Way (Млечен път), вероятно ще Ви накара да се потърсите някаква асоциация с нашата родна галактика или поне с млякото. Истината е обаче, че този на пръв поглед нормален модел е наречен така, защото е направен от празни бутилки от мляко. Нестандартната идея за неговото създаване е на Alexander Reh - поредното доказателство, че дори с подръчни средства и с помощта на обикновени предмети, могат да се направят наистина невероятни неща. Полилеят е за употреба във външни пространства и е замислен като модел от типа „Направи си сам”.

полилей

Конструкцията на Milky Way е създадена от цели 14 празни и добре измити бутилки от мляко с вместимост 1 галон (около 4- 4.5 литра). Основата, върху която се поставят бутилките, е направена от обикновен детски обръч за игра, чиито горен пласт е премахнат. Свръзката между тях пък е от 5-ватови коледни лампички, като във всяка бутилка е пъхната по една лампичка. Резултатът е едно нестандартно и красиво осветително тяло за двора или градината, осигуряващо мека и здравословна светлина.

полилей

Забележка: Това не е статия, която рекламира дадения продукт. Освен това тя не дава информация относно направата на продукта в домашни условия - тя е само информативен материал.

Източник: www.alexanderreh.comНяма коментари


ключови думи
полилей, проект, бутилки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg