фирми продукти
представяме
работа
 
Освежете старите мебели

Имате ли мебели, които са много износени, но не желаете да се разделите с тях? Или може би стол, който искате да приспособите за детето си? По-голямата част от хората имат поне едно столче, шкаф или друга мебел, които искат да променят или освежат. Ето няколко идеи как да превърнем скучните мебели в интересни: Украсете ги - С шаблони и боички или спрей могат да се създадат забавни десени върху различни повърхности. Нарисувайте с шаблон цветя или пеперуди върху безличния градински сандък за инструменти и веднага ще му придадете стил и елегантност, както и собствен чар.
Придайте им автентичен вид – Старите скринове и библиотеки ще добият по-изискан и автентичен вид, ако “състарите” повърхността им. Покрийте предмета с един слой боя и след това с втори слой подобен цвят боя. Избършете с парцал малко от втория слой по ъглите и ръбовете. След това с четка за рисуване напръскайте повърхността с точки боя навсякъде. Това ще придаде на мебелите ви стилен, автентичен вид.
Придайте им уникален вид – Създайте уникална атмосфера във всяка стая като разнообразите мебелите в нея. Боядисайте в ярки цветове стар люлеещ стол за детската стая, изрисувайте бюрото на детето с буквите от азбуката или цифри – мястото веднага става по-уютно, по-забавно и същевременно полезно.
Възстановете ги – Ако не сте готови за драстични промени, но все пак мебелите остаряват – възстановете ги. Изчистете петната и пребоядисайте повърхността, за да върнете спретнатия вид на новата мебел.
Направете мозайки – Скучните маси и столове могат коренно да се променят, ако се покрият артистично с различни мозайки. Можете да създадете собствен десен с парченца от плочки или цветно стъкло, всяко от които се залепва към повърхността. Запълнете празнините с фугираща смес.


Няма коментари


ключови думи
мебели, стол, шкаф, украса, шаблони, бои, инструменти

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg