фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за интериора: 3 идеи на разпределение в кабинета

Когато подреждате (или преподреждате) мебелите в помещенията в дома си, обикновено се водите в голяма степен от начина си на живот. Така например важен фактор е това дали обичате да каните гости често, предпочитате да гледате телевизия или пък да четете в леглото. Ето защо ние Ви предлагаме да разгледате няколко идеи за разпределение на мебелите в домашния кабинет (който може да се превърне и в стая за гости), в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.

Проблем: Разполагате с квадратно помещение за гости (в случая то е с размери около 3.5 х 4 м и с един прозорец)

Решение
: Ако Вие сте...

... СТАРАТЕЛНИ.
Подреждането е спретнато и без излишества. В това помещение можете да се отдадете на задълбочена работа или интересно четиво. Същевременно то е подходящо и за неочаквани гости или организирани компании за една приятна вечер на забавление и разговори.. Библиотеките са високи и стигат до тавана, предлагайки много място за съхранение на вещите, за да поддържате помещението чисто и подредено. Комбинирани с бюро, удобен фотьойл и малка странична масичка, тези мебели обособяват специален кът за четене и работа. За гостите е приспособена удобна кушетка, която може да се ползва и за следобедна дрямка. До нея е поставена малка масичка с нощна лампа за четене преди сън. Шкафът встрани от входа пък е мястото, където може да се постави телевизор или пък DVD система.

разпределение

... КОЛЕБЛИВИ.
Ако не си падате по суетенето около разгъваемото канапе, можете да разделите помещението на 2 части с помощта на параван. Така ще получите две отделни пространства – за работа и за почивка. В сектора за почивка е поставено голямо огледало, което разширява визуално пространството, а до него има сгъваема поставка за багаж, която може да се прибере, когато не се използва. До леглото (или кушетката) са поставени 2 малки масички с по една висока лампа върху всяка, които придават уют на помещението. В другия сектор е поставено бюро със стол (или фотьойл), шкаф и библиотека, така че да можете да организирате всички документи, книги и работни аксесоари. Параванът от своя страна е сгъваем – той е или полупрозрачен, или не много висок (около 150- 160 см.), така че светлината да преминава свободно през цялото помещение.

разпределение

... ГЪВКАВИ.
Това разпределение е подходящо за хора, които предпочитат кабинетът им да прилича повече на всекидневна, отколкото на домашен офис. Разгъваемото канапе се превръща лесно от място за сядане в място за дрямка. Тапицираната табуретка пред канапето може да се трансформира в масичка за кафе. Добавени са още бюро, удобен стол до него и шкаф, в който може да се постави телевизор или да се складират вещите.

разпределение

3 идеи за разпределение във всекидневната

3 идеи за разпределение в трапезарията


Източник: www.dominomag.com15 октомври 2008 00:25 | mebelite sa razhvarlyani iz cyaloto pomeshtenie
От: rosa
Mislya, che e predlojeniyata sa mnogo neudobni i neprofesionalno resheni
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
кабинет, разпределение, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg