фирми продукти
представяме
работа
 
Хамак, вдъхновен от природата

Представяме Ви LEAF hammock (хамак с формата на листо) – хамакът, чиято форма е вдъхновена от природата. Автори на дизайна са двама дизайнери от съседна Турция - Pinar Yar и Tugrul Govsa.

Хамакът е изграден от фибростъкло и въпреки очакванията рамката му е доста гъвкава. Той е пригоден за употреба както в дома, така и извън него, още повече, че материалът, от който е създаден го прави устойчив на различни атмосферни влияния. Освен това неговият дизайн е създаден така, че да издържа масата на тялото и да го поддържа стабилно. Дори нещо повече – при LEAF е постигнат такъв баланс, сякаш сте легнали в леглото си, без риск да паднете от хамака. Това се дължи на плътно изтъканата материя, чиято издръжливост и способност като опора могат да се сравняват с тези на обикновения матрак.

Всъщност моделът може спокойно да бъде наречен „подобрена версия” на стандартните хамаци, тъй като той не само изглежда страхотно и осигурява изключителен комфорт, но и в значителна степен редуцира недостатъците на стандартния хамак – нестабилност и грубоватост. Размерите на хамака са 30 см. на ширина (в най-тясната част), 250 см. дължина и 120 см. височина.
Източник: Gaeaforms.com


17 май 2010 09:19 | re: sun
От: comfort
Хамакът няма цена, защото статията не е с рекламна, а с информационна цел. Ако се интересувате за повече подробности, вижте сайта, даден като източник. Не е сигурно обаче дали продуктът се предлага на нашия пазар.
15 май 2010 14:51 | хамаци!!!
От: sun
ina4e e gotin!!!
15 май 2010 14:50 | хамаци!!!
От: sun
loshoto e 4e nqma цena!!!
15 август 2008 10:11 | how much?
От: zori
A znae li se kolko struva tozi hamak i ima li go ve4e v BG???
15 август 2008 00:49 | не се сгъва
От: рахвин
да ама не се сгъвааааа... моя дето си го направих не е от фибро стъкло ама се сгъва и има уникално захващане за дърветата
1 ]
5 резултата в 1 страница


ключови думи
хамак, дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg