фирми продукти
представяме
работа
 
"Магическа" маса

Illusion (от англ. "илюзия") е една наистина нестандартна масичка, създадена от дизайнера John Brauer за датската компания Essey. Тя съществува в няколко варианта, като всички те са ръчно изработени и уникални сами по себе си. Нестандартното при нея е фактът, че дизайнът й създава илюзията за кръгла маса с покривка върху нея. Истината обаче е, че Illusion е създадена единствено от една цялостна акрилна плоскост с дебелина 3 мм.

Тъй като при тази нестандартна масичка реално не съществуват крачета или основа, върху която тя да се крепи, тук тази роля се изпълнява от крайчетата на "покривката", достигащи до земята. Така, погледнато отстрани, човек остава с усещането, че масата се носи във въздуха под магическо влияние. Illusion се произвежда в 4 варианта – прозрачен, бял, сив, кафяв и червен. Тя е особено подходяща за стилен акцент във всекидневната или пък за нощна масичка до леглото.

Въпреки стабилна акрилна структура "магическата" масичка трябва да се третира с особено внимание, така както се третират стъклени плоскости. Максималната тежест, която тя може да понесе е 25 килограма, като върху нея в никакъв случай не трябва да се сяда. Размерите на масичката са диаметър между 33 и 48 см. и височина 46 см.
Източник: Essey.com


30 септември 2008 19:36 | magi4eska masi4ka
От: tanya
stra6otna e.mnogo interesno hrumvane.kolko struva?
30 септември 2008 16:28 | вълшебната маса
От: Rumiana
Има я в Хаус системс на Милосърдна 8. Не помня цената, но понеже е на дизайнерска фирма трябва да е около 3 ооо лв.
30 септември 2008 14:57 | вълшебната маса
От: Елена
Тези маси ги знам. Гледах ги на изложението Maison & Objet в Париж този месец, но ми се сториха много странни. Масичките са малки и не са много стабилни, могат да се ползват само за декорация в дома. Високи са около 50 см, но имаше и по малки. Трябва да поровя на коя фирма на щанда съм ги гледала и мога да дам координати.
30 септември 2008 13:46 | вълшебната маса
От: МАРГАРИТА
Масата е прекрасна, все едно си в някаква приказка с нея. Пишете ми откъде да си я закупя,без значение цената
25 септември 2008 14:49 | отговор
От: comfort
За съжаление ние не разполагаме с информация дали този продукт се предлага на българския пазар, тъй като целта на статията е да даде информация за съществуването на такъв артикул, а не да рекламира продукта. Ако се интересувате от артикула можете да потърсите контакти с фирмата в дадения като източник сайт.
25 септември 2008 11:31 | Вълшебна маса
От: Надя
Невероятна е ! Колко струва?
24 септември 2008 17:10 | маса
От: Таня Димитрова Стериовска
страхотна маса, колко струва
1 ]
7 резултата в 1 страница


ключови думи
маса, дизайн, итнериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg