фирми продукти
представяме
работа
 
Луксозно решение за банята

Завесите за баня вече са нещо твърде старомодно. На мода вече са прозрачните стъклени плоскости. Ето един продукт, който напълно отразява тенденциите в тази посока – моделът Reverse bathtub (reverse – "обратен, противоположен" и bathtub – "вана") от колекцията на Cesana. Неговият забележителен дизайн пасва идеално на всякакъв тип интериор, като едновременно с това не е пренебрегната неговата функционалност.

Конструкцията на Reverse е подсилена допълнително с алуминиева рамка. За по-голямо удобство допълнителната плоскост за стъпване/ сядане, направена от тиково дърво, е подвижна. Ваната включва и система за воден масаж на тялото – елемент, който рядко отсъства при аксесоари за банята от такъв клас. Основното предимство на Reverse обаче е параванът на вградения в самата вана душ – той е съставен от 2 врати, които се отварят независимо една от друга и които заедно съставляват ограждението на мини душ-кабината. Малката вратичка служи за бърз достъп до крановете на душа, а голямата е за влизане в кабинката. Когато продуктът се използва като вана, дръжката на едната врата може да се използва за закачане на кърпата за баня, а подвижната седалка – рафт за тоалетните принадлежности.

Вратите са направени от армирано стъкло с дебелина 8 мм. Те нямат цялостна рамка, а само частична хромирана основа, уплътнена с водоустойчив силикон. Ваната е от акрилен материал с дебелина 5 мм. Цялостната височина на Reverse (заедно с душ-кабината) е 214.5 см., а тази на самата вана – 52 см. Дължината на продукта е 170 или 180 см. (в зависимост от модела), а ширината му – съответно 70/ 80 см.Източник: Cesana.it29 октомври 2008 16:09 | LKJKLJ
От: SVETLI
ABE MANI MANI
4 октомври 2008 16:24 | готино :)
От: Stella
Може ли да получа повече информация продукта, къде може да се намери и на каква цена, ако все пак го има в България. Харесват ми изчистените форми и стилното изпълнение. Има ли в този стил и други мебели за баня? Благодаря предварително!
30 септември 2008 12:41 | otgovor
От: comfort
Уважаеми господине/ госпожо. Тази статия не е с рекламна цел, а с информативна такава - да се даде информация за съществуването на подобен модел. Нашият екип не рекламира продукта и неговите качества - вероятно той дори не се предлага за продажба на територията на страната.
30 септември 2008 12:35 | otvet
От: cvete
pylni gluposti sa tva,ne se lovete
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
решения за банята, дизайн, интериор за баня

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg