фирми продукти
представяме
работа
 
Моето малко лично пространство

Дизайнерът Markus Michalski е създал концепцията, олицетворяваща стремежът на всеки от нас да притежава едно собствено късче от света, където да има възможността да се усамоти и да се отдаде на себе си. Моделът се нарича Piilo и може да бъде именно това индивидуално убежище. Създаден е за употреба в дома или офиса, за да обособи личностното пространство в конкретния интериор. Може да се използва и при пътуване или екскурзия, носейки по този начин характеристиките на номадския начин на живот.

Piilo вдъхновява спонтанността, индивидуалността и приспособимостта към промените. Той е мебел, но едновременно с това и архитектурен детайл. Конструкцията му е създадена на основата на въглеродни нишки, с покритие от еластична тъкан – съчетание, което гарантира издръжливостта и гъвкавостта на продукта. Освен това, получените по този начин прозрачни мембрани поглъщат слънчевата светлина и се адаптират лесно към различни атмосферни условия. Връзките между отделните елементи са създадени с помощта на ципове и тръбички, което пък прави процедурата по инсталацията и прибирането на Piilo изключително опростена.

Диаметърът на Piilo е 220 см., а височината му – 110 см. Тези размери са достатъчни, за да осигурят спокойна почивка и самовглъбение. Когато пък е прибран, той е с размери 105 х 40 см., така че спокойно може да бъде прибран в специална чанта. Едно не само практично, но и изключително красиво решение.Източник: Markusmichalski.deНяма коментари


ключови думи
дизайн, мебели, интериор, архитектурен детайл

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg