фирми продукти
представяме
работа
 
Уникални аксесоари за дома – част пета

Част четвърта

1. Полилей "85 лампи"
Този полилей е едновременно олицетворение на пестеливостта и на изобилието. Пестеливостта му идва от факта, че е съставен само от голи електрически крушки, свързани помежду си в горната част, а изобилието – заради факта, че крушките са наистина много на брой (и по-конкретно 85). При толкова много източника на светлина не е никак чудно, че всяка една от тези 85 крушки е с мощност едва 15W. Диаметърът на полилея е 70 см., а височината му – цели 110 см.2. Нестандартни фруктиери
Фруктиерите, създадени от белгийска дизайнерка, са простички като форма, но са изключително стилен аксесоар за дома. Колекцията включва 3 модела, създадени от три различни вида дървесина. Единият е от ясеново дърво, допълнително оцветено в шоколадово, вторият – от махагон, а третият – от клен. В зависимост от броя на плодовете, поставени във фруктиерата, тя приема различна позиция, като центърът на тежестта повлиява върху вида й. При модела с формата на кръг замисълът е да се създаде своеобразна рамка, в която плодовете да бъдат завършващият елемент.3. Лампа Еърсуич
Името вероятно е продиктувано от факта, че включването на лампата става сякаш чрез магия от въздуха. Всъщност механизмът се задейства чрез хоризонтално движение на ръката над осветителното тяло, а интензивността на светлината се контролира чрез вертикално движение. Лампата е направена от стъкло и съчетава гравирана външна част с гланцирана цветна вътрешност. Диаметърът й е 13 см., а височината – 24 см. Използваната крушка е с мощност 40W.

 

4. Тайно място за ключовете
Едно наистина оригинално и тайно място, където можете да оставяте резервните ключове от дома си или всякакви малки предмети. Там те ще бъдат скрити на сигурно място, а едновременно с това ще се наслаждавате на красив и оригинален аксесоар, съставен от 3 жабки върху дървесна клонка. Тайното място се намира под жабката, разположена в средата, така че тя да скрива "следите" от нежелани погледи. Аксесоарът е направен от водоустойчив материал и е ръчно оцветен. Дължината му е 38 см., а височината му – малко над 15 см.5. Чиния за супа "Планински върхове"
Тази чинийка за супа напомня на релефа на пластмасовите топографски карти в училище. Тя е направена от керамика и основният й замисъл е да внесе щипка красота и оригиналност в кухнята. Идеята е такава, че при наливане на супата в чинийката, тя заприличва на малко планинско езерце сред заснежени върхове. Така можете да се насладите на храненето не само чрез вкусовите, но и чрез зрителните си рецептори. Аксесоарът може да служи и като съд за поставяне на салата или зеленчуци. Размерите й са 32 х 21 х 6.5 см.

Част шеста

Източник: Droogdesign.nl12 февруари 2010 13:17 | Oooooooooo
От: manchely
Mnogo originalno, evala.
1 ]
1 резултат в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg