фирми продукти
представяме
работа
 
Стол - хармоника

FlexibleLove е уникален стол-канапе, който се сгъва и то в буквалния смисъл на думата. В нормално състояние столът е с размери 64 х 56 х 22.5 см. и е подходящо за 1 човек, а в разгънато може да достигне до над 7 метра, върху които да се настанят до 16 души. Теглото му е 25 килограма, като според създателите максималното тегло, което може да издържи, е 1920 килограма.

Столът-канапе е творение на тайванския дизайнер Чишен Чиу, който използвал за създаването му рециклирана хартия, оформена като пчелна пита, замествайки дървените плоскости. Така той създал твърда и стабилна повърхност, подобна по структура на тази на акордеон, която може да издържи няколко човека едновременно.

Уникалната мебел се предлага в няколко разновидности в зависимост от големината си. Най-големият модел събира до 16 човека, а най-малкият – двама. и всичко това само с едно лесно и бързо движение, създавайки не само различни по –дължина, но и различни по форма модели. Името на мебела идва от съкращението "Flexible Love-seat" ("гъвкаво канапенце").Източник: Nextnature.net


2 януари 2013 12:53 | ???
От: fifi
От къде мога да закупя този стол и колко струва?
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
стол, дизайн, канапе, сгъваем стол

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg