фирми продукти
представяме
работа
 
Как да си направите коркови подложки за масата

коркови подложки

Ако се чудите как да оползотворите корковите тапи от виното, ето Ви една идея. Тези подложки за масата за екологични, красиви и практични. Освен това са лесни за направа и не изискват допълнителни средства, тъй като можете да използвате старите и ненужни тапи, които не сте изхвърлили. Така можете да създадете гъвкави подложки с различни геометрични форми и различни размери – такива за чашите с чай, за купата с плодове или за големия чайник.

коркови подложки

Какво Ви е необходимо:

• няколко коркови тапи – за показания на картинката комплекс са били нужни около 10- 12 тапи
• макетно ножче за нарязване на тапите на малки „резенчета”
• игла за бродерия
• здрав конец

Проектът всъщност е много лесен за изпълнение. Всичко, което трябва да направите е:

1. Срежете всяка коркова тапа на „филийки” с дебелина около 5 мм – от една тапа могат да се получат 8- 10 парчета.

коркови подложки

2. Зашийте с 2 шева всяко кръгче корк към 2 съседни кръгчета. Съчетайте така получените тройки една с друга, така че да се получи подложка в избраната от Вас форма и големина. Можете да изберете коркови тапи с различна форма и цвят и да съчетаете различните парчета, така че да се получи разнообразен дизайн.


Източник: www.designspongeonline.comНяма коментари


ключови думи
корк, аксесоари, подложка

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg