фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в картинки: Как да превърнете скучния заден двор в райско кътче

Преди: Скучен и безличен заден двор с необработен терен и нулев дизайн.

двор

След: Естетично оформен терен с обособено място за сядане и красива градинка с лесни за поддържане растения.

двор

Елементи:

В дъното на градината е оформено кътче за сядане с малка масичка и стол.

двор

Когато се оформя задният двор, трябва да се вземе предвид каква ще бъде гледката от къщата. В този случай директната гледна точка от кухненския прозорец е към каменната пътека.

двор

Градинската "мрежа" е смесица е текстури, височини и нюанси.

двор

Растението момкова сълза (на преден план) добавя цвят и височина към цялостния дизайн, и расте на красиво оформени туфи. Хортензиите (на заден план) са растения с големи цветове и листа, които придават текстура и храстовидна красота.

двор

Чемширът е засаден нагъсто и е подрязан така, че да образува равен "килим" от зеленина, придаващ силен хоризонтален акцент.

двор

Вълнистата и двуцветна мексиканска трева коило се движи свободно при всеки полъх на вятъра, превръщайки се в своеобразна подвижна скулптура. Едновременно с това тя контрастира с подредената и изрядна форма на чемшировата леха в съседство.

двор

Стоманените пръти, поставени хоризонтално върху оградата с помощта на скоби създават своеобразна рамка за увивните растения в градината, като например този розов храст.

двор


Източник: www.dominomag.com11 август 2009 14:40 | поздравления
От: кгорчева
само в англия сам го виждала,а това е точно там-някои дворове там са перфектни-не можеш да отделиш поглед от тях,за което много спомага климата там
3 август 2008 22:59 | pozdravleniy
От: pepka
super e
26 юли 2008 07:13 | pozdravlenia
От: angelkk
Перфектно подреден двор но у нас е много рядко да се види нещо такова (за мое голямо съжаление), просто е уникално.
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
двор, градина, екстериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg