фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в картинки: 9 идеи за Вашия дом

Предлагаме Ви 9 идеи, с които бързо, лесно и евтино ще обновите дома си и ще внесете свежа нотка в него.

1. Добавете към интериора голямо зелено растение в саксия

дизайн

Едно зелено растение веднага променя помещението и го прави да изглежда по-гостоприемно. Изберете растение, което ще се адаптира лесно към условията, в които ще трябва да живее и най-вече – количеството слънчева светлина.

2. Естествен стил в банята

дизайн

Добавете щипка дъх на лято в банята си като поставите близо до мивката стъклена купа, пълна с фин пясък и раковини.

3. Поставете нова покривка върху старата маса

дизайн

Изберете покривка, чиято дължина е до пода и покрива цялата маса. Така ще можете да поставите някакви вещи под масата, а отвън тя ще изглежда красива и елегантна.

4. Поставете върху леглото елемент с богата текстура и шарка

дизайн

Това може да бъде голям шал или лента, с която да покриете само долната или горната част на леглото. Каквото и да изберете, то ще придаде драматизъм и акцент на цялото помещение.


5. Удобна и стилна мебел за банята

дизайн

С помощта на тази елегантна мебел ще имате допълнително място, където да слагате личните си принадлежности и кърпите – те ще са лесни за намиране, ще бъдат винаги подредени и на една ръка разстояние.
 
6. Кухненски остров на колелца

дизайн

Един кокетен кухненски остров на колелца осигурява не само удобно място за приготвяне на храната в кухнята, но и допълнителни рафтчета за слагане на буркани, кошнички с храна, плодове и зеленчуци, готварски книги и прочее.

7. Добавете още място за съхранение със стил

дизайн

Поставете няколко красиво оформени кошници под стъклената холна масичка и ги напълнете със списания или пък сгънато одеяло.

8. Направете старото канапе като ново

дизайн

Със съвсем малко усилия можете да върнете блясъка на старото си канапе с помощта на стилен калъф. За още по-стилен външен вид можете да заложите на такъв, който се завързва в предната част на двете облегалки за ръцете.

9. Привличащи окото калъфи за столовете

дизайн

Столовете в трапезарията Ви ще добият коренно различен вид, ако им сложите по един калъф в разноцветни (или едноцветни) нюанси. С тяхна помощ не само ще можете да сменяте външния вид на мебелите, когато пожелаете, но и ще поддържате по-чисто, тъй като тези калъфи се почистват много по-добре от тапицерията.

По материали на Рийдърс Дайджест (www.rd.com)Няма коментари


ключови думи
дом, интериор, аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg