фирми продукти
представяме
работа
 
Малък помощник у дома

human helper

Този малък и оригинален аксесоар може да Ви бъде верен помощник у дома. на пръв поглед изглежда, че товарът е твърде тежък за малкото човече, но то стоически издържа поверените му предмети. Имате избор между няколко различни модела ''помощници'', които ще съхраняват достойно Вашите дискове и книги. Всички те изглеждат така, сякаш се стараят непрекъснато да помогнат с различни неща. Използваният материал е мдф дървесина (за основата) и синтетична смола (за фигурката).

human helper

Този модел например е на човек, който повдига кутията за дискове. Той може да съхранява в кутията си 10- 12 диска. Аксесоарът е с височина около 21 см.

human helper

Този модел пък бута купчината с дискове или книги. Височината му е около 18 см., а дължината – 51 см., което позволява съхраняването на повече предмети.

human helper

Третият модел пък представлява човече, което се опитва да се покатери върху лавицата. Моделът е с височина 23 см. и дължина 51 см.

human helper

Последният модел - Zig Zag, изобразява фигурка, която подпира зигзагообразна лавичка за дискове и книги. Височината му е 16 см., а дължината – около 55 см.

human helper

human helper

Макар и различни като модел, тези човечета също могат да бъдат в помощ. Те служат за подпора на книги – от двете страни на всяка купчина. Ефектът наистина е много впечатляващ, тъй като отстрани изглежда сякаш двете фигурки прилагат неимоверни усилия, за да задържат книгите изправени. Дизайнер на аксесоара е Chris Collicott. Човечетата се предлагат в два варианта – „бутащи” предмета и „подпиращи” го с гърба си. Подпорката е с височина 20.3 см. и тежи около 2.5 кг. Използваните материали са камък и синтетична смола.

human helper

human helper

(Забележка: Този артикул се предлага от американска компания. Целта на тази статия не е реклама на продукта, а представяне на любопитна информация за интериора.)

Източник: wrapables.com6 януари 2010 15:17 | Book-ends
От: Кристина
Много са интересни, но такива неща не се предлагат никъде в България. Исках да си купя нещо подобно и се опитах да намеря български сайт, от който да ги доставят, но не успях. Живяла съм в чужбина и съм се убедила, че там имат интересни, красиви и същевременно практични неща, за които ние в България дори не сме чували.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
аксесоари, подпорки, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg