фирми продукти
представяме
работа
 
Радиатор от ново поколение

radiator

Най-сетне дизайнерите обърнаха внимание и на скромния, невзрачен радиатор, за да го възродят за нов живот в интериорния дизайн. Разбира се, това включва както осъвременяване на дизайна, така и максимализиране на функционалностите. Ето и един от резултатите – радиаторът Fedora, създаден от немските дизайнери Falaise Eric и Christine Birkhoven. Моделът може да бъде наречен и една сполучлива симбиоза между радиатор и мебел. Неговият дизайн и функции го правят продукт от ново поколение с голям потенциал за развитие в бъдеще.

radiator

Fedora е решението за всички, които страдат от недобро оросяване на крайниците, или т.нар. ''студени крака''. Той е истинска благодат за студените зимни дни, в които можете да се стоплите в специално създадената в радиатора ниша. За още по-голямо удобство в нишата е поставена специална кошничка от филц, която обаче може да се извади оттам и да се използва самостоятелно. Кошничката пасва идеално на размерите и формата на нишата, а вътрешността й е запълнена със специални гранули, задържащи топлината по-дълго време.

radiator

Отделението в уреда може да се използва и от домашния Ви любимец, например котката, стига разбира се да е с подходящи за това размери. В нишата можете да поставите също чашата си с чай, за да го поддържате топъл. По отношение на уюта и топлината, Fedora може да се превърне в идеален заместител на камината, която винаги сте желали да имате.

radiator

Източник: www.ericfalaise.comНяма коментари


ключови думи
радиатор, удобство, ниша

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg