фирми продукти
представяме
работа
 
Уникални аксесоари за дома – част втора

Предлагаме Ви кратък списък с интересни аксесоари за дома, които удивляват с красотата и оригиналността си. Те спадат към онези елементи от интериора, които не са задължителни, но пък могат да се превърнат в страхотен акцент на помещението. След част първа, е време и за втора порция интересни идеи:

1. ''Счупена'' ваза

Тази нестандартна порцеланова ваза носи името „Vase of Phases” и е дело на дизайнера Dror Benshetrit от студио Dror. Вазата има във вътрешността си предпазен гумен слой, така че когато бъде строшена, тя запазва формата, която е приела при удара. Вазата се предлага в три различни размера и в два различни цвята – бяло и черно. Най-малкият модел е с височина 22 см. и диаметър 12,7 см., а най-големият – съответно 29,2 и 17,8 см.

interesting accesories

interesting accesories

2. Чашка и чинийка за кафе ''Cupple''

Тук името е игра на думи – съчетание между „cup” (чашка) и „couple” (двойка). Комплектът от керамични чашка и чинийка представляват нещо повече от стандартните „двойки” – когато не се използват, дръжката на чашката се поставя в специална вдлъбнатита в дъното на обърнатата чинийка. По този начин комплектът заема по-малко място и съхне по-бързо след измиване. Дръжката на чашката е удобна и ергономична. Чинийката е с диаметър 12 см.

interesting accesories

3. Тоалетна чиния за двама

Някои двойки са толкова привързани един към друг, че не се разделят дори в тоалетната. Именно те биха били най-щастливи от този продукт. Той не е точно аксесоар, но идеята за него е наистина уникална. Двойната тоалетна чиния носи сложното име  TwoDaLoo и е предназначена за употреба от двама души по едно и също време. Разбира се личното пространство не е съвсем забравено – между двете седалки, разположени една срещу друга, има малка преграда. Продуктът се предлага и в подобрена версия, включваща 7-инчов LCD телевизор и iPod.

interesting accesories

4. Поставка за ножове ''Колелото на гибелта''

Интересен аксесоар, който ще внесе нотка уникалност във всяка кухня. Поставка за ножове, чиито дизайн напомня т.нар. „Колело на смъртта” – циркова атракция, при която специално обучен майстор хвърля ножове по въртящо се колело, върху което е завързан човек. Разбира се тук асоциацията е далеч не толкова кръвожадна, но основният елемент отново са ножовете. Специалните места за тяхното поставяне са създадени за съхранение 5 различни по големина ножа, които се предлагат в комплект с поставката. За по-голяма сигурност вътре във вдлъбнатините са поставени магнити. Поставката е направена от дърво и всъщност наистина се върти – също като своя „прототип”.

interesting accesories

5. Държач за кърпички ''Моаи''

Моаи е името на уникалните каменни статуи, разположени на територията на Великденските острови. Затова предметът, наречен на тях, е с формата именно на една такава фигура. Странното е, че мястото, от което излизат кърпичките, всъщност е носът на фигурата. Забавен аксесоар за кухнята, банята или офиса. „Репродукциите” на каменните статуи са създадени от смола и са с размери 34 х 15 х 14 см.

interesting accesories


Източници: studiodror.com, night-lab.com, wiserep.com, urbantrendhk.com и iwantoneofthose.comНяма коментари


ключови думи
аксесоари, интересно, уникални аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg