фирми продукти
представяме
работа
 
Мебели и аксесоари, които вероятно не бихте искали да имате

1. Стъклена масичка ''Джак в кутията''

Дело на дизайнерката Catherine David, тази масичка носи странното име ''Jack in the Box'' („Джак в кутията”). Тя представлява странната приумица върху прозрачната повърхност на стъклото да бъде отпечатан образът на мъж (очевидно Джак), който се опитва да излезе от вътрешността на масата. За съжаление мебелът изглежда по-скоро плашещ, отколкото забавен. Масичката е с формата на куб със страна 30 см. и дебелина на стъклото 1 см.

accesories

2. Душ ''Противогаз''

Самата мисъл за противогаз събужда по-скоро неприятни асоциации. Ето защо е по-вероятно изненадата да видите такъв в банята си, изскачащ от стената, да бъде неприятна. Този модел е създаден от дизайнера Chris Domino и представлява душ-глава, чиято повърхност се слива с плочките в банята.

accesories

3. Система за осветлението ''Бесилка''

Ето един аксесоар, който залага основно на черния хумор. Той се нарича “Hanging Harry” (“Висящият Хари”) и представлява малко мъртво човече, увиснало на „бесилото”. Цялата тази конфигурация служи за по-лесно включване на осветлението. За потребителят остава да реши дали аксесоарът е по-скоро зловещ или по-скоро забавен. Използваният за направата на човечето материал е силикон, а самата фигурка е с височина около 12.7 см.

accesories

4. Градински фенер ''Зомби''

Тази зловеща лампа носи името Solar Light Corpse ("Труп - соларна светлина") и представлява наистина доста неприятна гледка. Осветлението (фенер) се „държи” от ръката на същество, приличащо на зомби, което създава илюзията, че излиза от земята. Лампата работи на слънчеви батерии, които се зареждат през деня и осигуряват осветление през нощта. От само себе си се разбира, че именно нощта не е най-подходящото време да се срещнете очи в очи с това страховито същество. А още по-малко подходяща би била срещата му с неподозиращ минувач или гост в дома Ви. Зомбито е направено от синтетична смола, като височината му (заедно с ръката) е около 40.6 см.

accesories

5. Завеса за баня ''Психо''

Забравете за отпускащото действие на топлата и ароматна вана. Или поне, ако изберете за банята си тази повече от странна завеса, върху която е изобразен силуетът на жена с нож в ръка. Идеята е открадната от прословутите сцени от филмите, в които убиецът причаква своята жертва, докато тя е под душа. Единственото полезно приложение на продукта е като помощник срещу неканени гости, които са дошли за ден-два и са „забравили” а си тръгнат.

accesories

Източници: catherinedaviddesigns.com, designhead.net, thegreenhead.com, thingsyouneverknew.com и prankplace.comНяма коментари


ключови думи
несдандартни аксесоари, странни аксесоари, мебели

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg