фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в снимки: Цветови комбинации - част I

Предлагаме Ви да разгледате няколко подходящи цветови комбинации и как са приложени те в практиката.

1. Наситено зелено и бяло

colorcombos

Използваният нюанс на зеленото (т.нар. Kelly green) е съчетан с бялото по такъв начин, че иначе малката кухня придобива един по-ведър и жизнерадостен външен вид.

2. Наситено виолетово и крем

colorcombos

Този царствен нюанс може да създаде на помещението твърде тежък вид, но съчетан с кремаво (украса и аксесоари), той изглежда богат и луксозен.

3. Тъмно сиво и светло сиво

colorcombos

Съчетанието между светло сребристо сиво и сиво с цвят на въглен може да допринесе за създаването на така мечтаното място за отмора.

4. Пастелно сиво, розово, жълто и зелено

colorcombos

Съчетание от пастелни нюанси на сивото, синьото, розовото и зеленото, което създава усещане за спокойствие и хармония.

5. Цвят на слива, розово и зелено

colorcombos

Тъмният нюанс на зряла слива придава на стените един особен заряд и величественост, омекотени от бялата маса и розовите стени в съседното преходно помещение.

6. Сиво, цвят на крем и кафяво

colorcombos

Това е съчетание от 3 неутрални цвята, притежаващи едновременно интригуваща красота и хармонична неутралност. Те придават на антрето една шведска изтънченост, която се допълва от няколко акцента в жълто.

7. Розово и сиво

colorcombos

Съчетание между нюанс с цвят на розови листа и приглушено сиво, което способства помещението да не изглежда твърде бонбонено.

8. Омекотени металикови нюанси

colorcombos

Съчетание между примамливи перлени нюанси, напомнящи яйчена черупка, и неутрални цветове (тавана). Към него чрез аксесоарите е добавена щипка сребристо и цвят на крем.

9. Пепелно кафяво и меко синьо

colorcombos

Два класически нюанса, които разделят пространството на двете преходни помещения. Хармоничното съчетание е допълнено от периферия с цвят на крем.

10. Цвят на мак и бледо розово

colorcombos

Маково червеното прави помещението да изглежда по-малко бонбонено. Комбинацията е ярка и жизнена, едновременно детска и зряла.

11. Цвят каки и цвят мандарина

colorcombos

Помещението е решено в ярко оранжево, омекотено от неутралното пастелно каки, използвано в периферията.

Част втора

Източник: www.dominomag.comНяма коментари


ключови думи
цветове, цветови комбинации, интериор

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg