фирми продукти
представяме
работа
 
5 начина да подобрите дома си преди продажба

sellАко възнамерявате в скоро време да продавате настоящото си жилище, ние Ви предлагаме 5 прости идеи за това как да увеличите стойността му и да привлечете повече купувачи.

Разбира се ще се наложи на първо време да се заемете с основните поправки, от които има нужда дома Ви. След това вече ще имате време и за тези козметични промени, които ще Ви помогнат да направите дома Ви по-привлекателен.

Добре е още преди да обявите жилището за продажба, да се опитате да се поставите на мястото на купувачите и да погледнете възможно най-обективно и критично на дома си. Така ще можете да забележите евентуалните недостатъци и местата, които могат да се пипнат допълнително за един по-добър резултат. Понякога дори една много малка поправка може да промени коренно жилището.1. Въведете ред в безпорядъка

Безпорядъкът скрива истинския потенциал на Вашия дом и затова е необходимо той да бъде преборен в името на бъдещата продажба. Когато жилището е претрупано с различни предмети, те ще отвлекат вниманието на купувача от качествата на самото жилище, да не говорим за лошото впечатление на хаотичност, което ще създаде тази претрупаност. Затова е добре да приберете временно безпорядъка в кутии и кашони, или пък в шкафовете си. Докато сте все още на вълна почистване, можете също така да разгледате мебелировката си и да премахнете от тях излишните елементи, които също водят до претрупване на интериора.

sell

2. Посрещнете купувачите още от вратата

Излезте пред вратата и разгледайте добре входа. Потенциалните купувачи ще прекарат тук поне няколко минути именно тук, поне докато посредникът при продажбата извади ключовете за дома Ви (или докато Вие ги посрещнете). В случая това ще бъде едно от първите впечатления и затова то е от голямо значение. Уверете се, че вратата Ви е чиста и изглежда добре. Почистете добре всички метални и стъклени части на входната част, а ако има нужда пребоядисайте или заменете вече захабените части. Накрая добавете към всичко това и нова изтривалка, красива пощенска кутия и дори саксии със зелени растения от двете страни на вратата.

sell

3. Премахнете всички остарели елементи по прозорците

Стари и скучни пердета, скъсани сенници и ли повредени щори – всички тези елементи само ще затруднят покупката на жилището. Затова е добре да ги премахнете и да ги замените с обикновено, не много скъпи завеси или щори.

sell

4. Инсталирайте гардеробни системи

Претъпканият гардероб или килер ще накара купувачите да си мислят, че в жилището няма достатъчно място за съхранение на вещите, Затова е добре или да изхвърлите от тях ненужните елементи, или пък ги сложете в кутии. След като опразните гардероба/ килера, монтирайте системи за съхранение на вещите. Така той ще изглежда по-организиран и подреден.

sell

5. Открийте пода

Скъсаните, мръсни или избелели килими могат да отблъснат купувачите още от вратата. Затова е най-добре да ги махнете и да извадите на показ подовото покритие. Ако то има нужда от поправка, най-добре я направете, тъй като купувачите със сигурност ще обърнат специално внимание на това.

sell


Източник: interiordec.about.comНяма коментари


ключови думи
продажба, жилище, подобрения

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg