фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в снимки: 8 тематични идеи за детската стая

Ако сте креативни и хобито Ви е да майсторите разни неща в дома си, ние Ви предлагаме няколко тематични проекта за интериора на детската стая в дома Ви. Можете да съобразите бъдещата трансформация с интересите на Вашето дете и нещата, които харесва.


1. Библиотека в облаците

kidsroom

Проект, който е подходящ особено за децата, които обичат да прекарват времето си, заровени в книгите. Към практичното място, където да се поставят книгите, са добавени и някои забавни, но и полезни елемента – в долната част на шкафовете могат да се съхраняват играчките, а големите възглавници върху пода и удобното място за сядане до прозореца осигуряват идеално място за четене. Като последен щрих в интериора е украсата на стените – боядисани в небесно синьо, с облачета и балони, създаващи усещането за един друг, приказен свят.


2. На абордаж

kidsroom

Ето още един тематичен дизайн за деца, които обичат морето. Вашият малък капитан ще се чувства великолепно заобиколен от морски и корабни мотиви. Основната цветова гама е в студени нюанси – синьо и бяло. Леглото е с формата на кораб и съдържа вградени шкафчета за съхранение на вещи.


3. Космическа совалка

kidsroom

Децата, запленени от астронавтиката ще бъдат щастливи да живеят в стая с подобен дизайн. Мотивът върху стените и вратата ще пренесе детето на чужда планета, а фотьойлите с пълнеж от мъниста ще му създадат удобно място, от което да наблюдава своя космически свят. Тъй като Космосът създава една твърде тъмна среда, тък тази тъмнина е омекотена чрез шкафове, боядисани в бяло. Като завършек на всичко това се явява специалното осветление на тавана, създаващо усещането за звездно небе.


4. Около света

kidsroom

За малките пътешественици и любители на географията този дизайн ще е вълнуващ и интересен. Той ще събуди у тях любов към приключенията и чудесата на света. Върху стената са поставени карти на света и рисунки със специализирана тематика, а върху специфично украсения шкаф е отделено място за глобусите.


5. На дъното на океана

kidsroom

Ако детето Ви харесва морската тематика, този проект е специално за него. Предната дъска на леглото е съставена от 3 елемента, имитиращи дъски за сърф, а самото легло напомня на сандъче със скъпоценности. Именно то е основното място за съхранение на вещите на детето. Най-същественият елемент от дизайна обаче е морската сцена, украсяваща стените и тавана, която създава истинско усещане за живот под водното равнище.


6. В Дивия Запад

kidsroom

Ако детето Ви се захласва по уестърни, индианци и каубои, този дизайн е за него. Проектът не е сложен и се базира на формата на балдахина на леглото, който напомня индианска шатра (типи). Старинният стол, мотивите с коне и картините на стената допълват внушението.


7. Страната на феите

kidsroom

Малките момиченца, които обожават приказните герои, ще бъдат очаровани от този дизайн. Той е свързан преди всичко с фантазията и въображението. Тук се срещат практичност и фантазия, за ад създадат на Вашето дете така жадувания приказен свят. А той е създаден както от специфичната украса на леглото, така и от изрисуваните в небесен и цветен мотив стени и таван. Дизайнът се допълва от много къдрички и панделки.


8. Връзка с природата

kidsroom

Този дизайн е създаден за деца, които обичат природата и се интересуват от разучаването й. Той включва живи растения, място за специализирани книжки, инструменти (лавици и чекмеджета) за разучаване и градинарство и много място за новите открития (дъска за писане и поставяне на картини и снимки). Всичко е организирано и изчистено като дизайн.


Източник: www.hgtv.com15 декември 2009 14:26 | 4arovni
От: didoni
straxotni sa.
16 септември 2009 11:17 | детски стаи
От: wjoekmnw;lkfc
Невероятни!!!
27 септември 2008 21:42 | супер
От: муци
страхотни идеи за детски стаи !
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
детска стая, интериор, мотив

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg