фирми продукти
представяме
работа
 
Ефектите на добрата чи

Благоприятното космическо дихание се нарича шенг чи. То носи със себе си благополучие и усещането за това, че всичко е наред. Изтощеното, застояло космическо дихание се нарича ша чи. Щом като веднъж акумулираната от вас чи ви донесе нарастващо положително отношение към света, тогава е въпрос само на един малък скок на въображението, за да видите как отношението на хората около вас се променя в положителна насока. Първо ще го забележите в хората, които обичате, след това в колегите си и накрая в останалите ви познати. Позитивния светоглед веднага ще се отрази върху вашите взаимоотношения, работа и кариера. Всички тези фактори допринасят за повече късмет, а след това и от за по-голямо благополучие.
Как да разпознаваме добрата от лошата чи
Един истински фън шуй майстор може да почувства потоците на чи на кое да е място. За нас, останалите, за потоците на чи трябва да се досещаме по определени правила или знаци. По селата животните често следват линиите на чи потоци и така понякога пътеките, направени от животни очертават потоците на чи. В градовете потокът на чи често съвпада или се съдържа в пътища или обекти, построени от хората. Там където формите остро се пречупват или по правите пътища, чи се движи прекалено бързо и опасно. Пътищата, които криволичат, тези край които са разположени къщи ( не една срещу друга ), градини , които са засадени съобразно принципите на фън шуй, акумулират чи, за да облагодетелства обитателите им.

Фън шуй не означава липсата на свобода на действие, то просто подсказва, че е по-лесно да вървиш по течението, отколкото постоянно да се бориш и да вървиш срещу него. Чрез внимателно боравене с техниките на фън шуй можете да си осигурите движение в една посока с този поток. Казваме внимателно прилагане, защото е необходимо да напредваме бавно с усвояването на фън шуй, с малки стъпки и промени. Така ще можем да дадем време на нещата да се установят, за да можем да преценим дали са се променили в желаната от нас положителна насока.
Ако се втурнем с главата напред и бързо променим всичко, заобикалящо ни изведнъж, в един момент няма да можем да преценим кои неща са се оказали положителни и благотворни и кои не. Още повече, че като начинаещ можете да направите промени, които да имат противоположния ефект. Фън шуй и прилагането на принципите му са далеч по-сложни, отколкото изглеждат на пръв поглед.
Работете внимателно и с всички средства върху вашето фън шуй обкръжение, но не предлагайте помощта си на приятели дори да имате най-добри намерения. Ако не сте добре обучен фън шуй майстор по-добре оставете другите сами да са отговорни за съдбата си, за да не се почувствате виновен за нечий неуспех или провал.


Няма коментари


ключови думи
фън шуй

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg