фирми продукти
представяме
работа
 
Пролетни идеи за освежаване на интериора

Пролетта е тук и домът има нужда от промяна и освежаване. На дневен ред са почистване, пренареждане, нови цветове, които да радват окото и рутинните ремонти, които ни очакват след зимния период. Пролетното разместване не означава пълна подмяна на интериора, но е добра идея да използваме затоплянето, за да променим леко, но чувствително обстановката в дома.

Тези няколко съвета могат да ви помогнат да решите откъде да започнете с освежаването и поддържането на жилището в отлична форма.

1. Пренаредете мебелите

Пренаредете мебелите

Това няма да ви струва нито стотинка, но пък ще ви накара да почувствате новия сезон. Започнете от дневната. Промяната в подредбата не само ще преобрази помещението, но и ще ви отвори пространство да почистите и освежите там, където трябва.

2. Освежете стените с модерните цветове за сезона

Освежете стените

Малко свеж цвят ще накара вашия дом да засияе. Не става дума за тотален ремонт, а по-скоро за малки промени тук и там, които ще подчертаят и ще раздвижат пространството. Изберете подходящата за вас комбинация от най-актуалните цветове - корал, небесносиньо, оранжево, жълто, тревистозелено, бонбоненорозово. Пролетта е отлично време за смяна на покривки, завеси и възглавници. Спокойно можете да разчитате на тези модерни цветове, когато избирате нови аксесоари за дома. Разгледайте още за красиви нови вази или други дребни предмети, с които да украсите наоколо.

3. Сменете покривките

Сменете покривките

Просто, но ефективно! Започнете от промяната в цветовете с покривките и дамаските у дома. Насочете се в по-светлата гама, когато избирате новите пердета. Сменете "дрехите" на диваните и фотьойлите, отново в светлата гама. Актуални са дамаски с принтове, както и ленени покривки.

4. Погрижете се за цветята

Oбгрижете цветята

Когато пролетта разцъфва, е време да се погрижите за зазимените цветя, а и да внесете нова доза зеленина в дома. Пресадете цветята, които се нуждаят, в нови и цветни саксии. Напълнете вазите с красиви пролетни цветя. Декорирайте смело дома с клонки и стръкове зеленина. Това влияе отлично на настроението, и е винаги стилно.

5. Пролетно почистване

Запретнете ръкавите

Разбира се, всяко пролетно разместване и освежаване не може да мине без основната част – почистването. Използвайте затоплянето, за да почистите там, където цяла зима не сте достигали, проветрете основно стаите, гардеробите. Не забравяйте завивките и възглавниците – както тези, които изваждате, така и топлите завивки, които "зазимявате". Основното почистване ще ви даде възможност да планирате точно какво да промените, така че домът ви да грейне през новия сезон.

Време е за пролетно освежаване

Сега е времето да почистите под килимите, зад дивана, върху шкафовете, да измиете прозорците и да освободите малко пространство в дома, да спретнете освежаващ ремонт или пренареждане на мебелите, за да внесете малко нови, вълнуващи цветове вкъщи.


Източник: nicespace.mеНяма коментари


ключови думи
интериор, идеи за дома, освежаване на интериора

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg