фирми продукти
представяме
работа
 
9 проектa със закачалки за дрехи

Всеки предмет в дома има специфична функция и е създаден за конкретна употреба, но това не означава, че не можете да измислите нови приложения за него. Една закачалка за дрехи например е възможно да се използва не само за окачане на пуловери и панталони. Ако човек използва въображението си, ще успее да намери редица други варианти за нейната употреба. Вижте интересни проекти, които грабват със своята нестандартност.


Вестници и списания

9 проектa със закачалки за дрехи

Това е най-обикновена закачалка. Тя е закачена за дръжка на чекмедже и на нея могат да се слагат списания и вестници. Възможно е да се използват всякакви закачалки, не само дървени. Идеята е човек да държи интересни четива подръка, като хубавото в случая е, че тази "поставка" може да се сложи навсякъде.


Очила

9 проектa със закачалки за дрехи

Една закачалка би могла да се използва и за съхранение на очила. Само внимавайте да не ги счупите или просто окачете като декорация такива, които вече не използвате.


Панделки

9 проектa със закачалки за дрехи

Тези от вас, които обичат да творят, могат да съхраняват всичките си панделки, парчета плат, дантели и т.н. на една най-обикновена стара закачалка. Ако панделките са навити на ролка с дупка в средата, срежете закачалката, сложете ги и след това я залепете с тиксо, за да не изпаднат.


Бижута

9 проектa със закачалки за дрехи

Създайте си система за съхранение на бижута. Изберете закачалка, която ви допада на външен вид, и сложете малки кукички. На тях закачете обици, гривни и т.н. Накрая окачете тази поставка за бижута някъде, където ще можете да й се наслаждавате.


Стол

9 проектa със закачалки за дрехи

Закачалките могат да се използват и за по-сложни проекти. На снимката е показан нестандартен стол, направен от дървени закачалки. Той има интересна визия, която може да се използва като фокусна точка в едно помещение.


Лампа

9 проектa със закачалки за дрехи

Възможно е да се направи и полилей, като целта е закачалките да се подредят в кръг, за да се получи симетрична форма. Металните кукички могат да се махнат или да се оставят, като и в двата случая резултатът ще е много ефектен.


Обърнати закачалки

9 проектa със закачалки за дрехи

В случая закачалката се използва по предназначение, но на нея се закачат не дрехи, а кърпи. Интересното е, че е обърната наобратно. По този начин можете да закачите големите хавлии на металната кукичка, а по-малките кърпи на пръчката за поставяне на дрехи.


Малко цвят

9 проектa със закачалки за дрехи

Друг вариант е да използвате закачалките по обичайния начин, като в същото време направите визията им малко по-шарена. Нужни са ви метални закачалки, прежда и ножица. Започнете да увивате плътно цветната прежда, за да не се размотава. Ако е необходимо, я залепете.


Идея за антрето

9 проектa със закачалки за дрехи

И за този проект се използва закачалка с изчистен и модерен дизайн, която просто трябва да закачите наобратно. Освен че ще служи като система за съхранение на бижута и дребни вещи, тя ще играе ролята на декоративен елемент и ще създава визуален интерес.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
закачалка, закачалки за дрехи, направи си сам

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg