фирми продукти
представяме
работа
 
Коледна украса за прозорците

Коледата е един от най-дългоочакваните празници, ето защо декорацията не бива да се пренебрегва. От всяко кътче в дома трябва да лъха коледно настроение, което да навява приятни мисли и да кара човек да се усмихва. Ако още не сте украсили прозорците, можете да използвате някои от следващите идеи.


Гирлянд от шишарки

Коледна украса за прозорците

Шишарки се намират лесно, а и благодарение на тяхната форма безпроблемно може да се направи гирлянд. Нужно е единствено тясно въженце или връвчица, на която да се вържат.


Гирлянд от сушени плодове и канела

Коледна украса за прозорците

Нищо не може да се сравни с усещането, което ни обзема, когато се приберем у дома и усетим уханието на Коледа. То безспорно повдига настроението, ето защо си заслужава човек да направи гирлянд от канела и сушени плодове, който да закачи на прозореца. Могат да се използват портокали, ябълки, лимони, лайм и др.


Коледни венци

Коледна украса за прозорците

Коледните венци също са неделима част от празничната украса. Ако са окачени на прозорците или входната врата, ще радват окото и ще създават ведро настроение.


Декоративни снежинки

Коледна украса за прозорците

Снежинките са отличен начин да се създаде една бяла Коледа, особено ако навън няма сняг. Украсете с тях прозорците и ще видите разликата.


Стъклени орнаменти, топки за елха и звънчета

Коледна украса за прозорците

Стъклените орнаменти, топките и звънчетата могат да се окачат не само на елхата, но и по прозорците. По този начин ще се създаде празнична атмосфера във всяко помещение от дома.


Календар, отброяващ дните до Коледа

Коледна украса за прозорците

Ако децата очакват 25-ти декември с огромно нетърпение, можете да отброявате дните до Коледа с ръчно изработен календар. Възможно е да се използват торбички с дребни подаръци, които да се закачат на прозореца.


Панделки

Коледна украса за прозорците

Панделките винаги помагат да се постигне огромен ефект, когато става въпрос за празнична украса. Можете просто да закачите една панделка на прозореца или да вържете пердето с нея.


Клончета

Коледна украса за прозорците

Клонките са интересен щрих, с който се постига драматичен ефект. Сложете няколко от тях близо до прозореца – по този начин ще внесете свежест и усещане за уединение с природата.


"Засадете" шишарка

Коледна украса за прозорците

Това е една от най-простичките и евтини идеи за коледна украса. Вземете празна саксия, малко пръст и шишарка. Необходими са само около 5 минути, за да сътвори човек един истински шедьовър.


Свещи

Коледна украса за прозорците

Свещите много често се използват за декорация, тъй като създават топлина и уют в едно помещение. Сложете ги на перваза на прозореца, като внимавате, когато ги палите, да не са близо до пердетата или щорите. Възможно е да се използват ароматизирани свещи за още по-голям ефект.

Представените идеи са лесни, но в същото време много ефектни. Те помагат да се създаде весела празнична атмосфера във всеки дом.


Източник: homedit.comНяма коментари


ключови думи
коледна украса, коледна декорация, Коледа

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg