фирми продукти
представяме
работа
 
Възхитителни бани в червено

Великолепно, заредено с много енергия, а понякога просто спиращо дъха, червеното е цвят, който може да преобрази по зашеметяващ начин дори най-скучното помещение. През последното десетилетие се е наложила тенденцията да се използват светли, неутрални тонове, а червеното е любима акцентна багра. Въпреки това този жизнен цвят може да се използва не само като щрих – той има способността да превърне банята в стилно и бляскаво пространство. И докато употребата на червено понякога крие много опасности, банята сякаш е единственото пространство, където то е съвсем на място. Независимо дали една баня е голяма или малка, червеният интериор всеки път приковава вниманието към себе си.


Помещение, окъпано във великолепие

Възхитителни бани в червено

Възхитителни бани в червено

Ако вече сте декорирали основната спалня в дома ви в червено, е логично да добавите тази багра и в банята, особено ако тя е раположена в непосредствена близост. Не е чак толкова трудно червеното да се използва като основен цвят, но ключът към успеха се крие в осветлението. Червеното може да подчертае или да съсипе вида на банята. Когато се използва такъв ярък цвят, е необходимо да осигурите перфектно осветление, с което да избегнете тъмните кътчета. Това е особено важно за малки по размер помещения, в които са използвани стъклени плочки с лъскава повърхност. Най-добре е да се използват акцентни и допълнителни лампи.


Таван, плочки и много стил

Възхитителни бани в червено

Възхитителни бани в червено

Без значение дали става въпрос за ретро, минималистичен или съвременен стил, червените бани са достатъчно гъвкави, за да подчертаят почти всеки интериор. Обикновено покритието на плочките оказва най-силно влияние върху крайния резултат. И докато лъскавото покритие се оказва по-подходящо за ретро, минималистичния и съвременния стил, матираните плочки в различни нюанси на червеното стоят много добре в рустикален, средиземноморски и традиционен интериор. Хората, които не се задоволяват единствено с плочки и стени в ярки краски, могат да боядисат и тавана. Това е един забавен и находчив начин да се внесе смела промяна в банята.


Доза радост

Възхитителни бани в червено

Възхитителни бани в червено

Тези, които се страхуват да заложат на изцяло червен интериор, винаги могат са добавят акценти в баня с неутрална цветова схема. Това е изключително лесно и не излиза скъпо. Няколко красиви червени хавлии, постелка за баня, шкафче в ъгъла и дори стенни покрития – всичко това ще даде отлична възможност да се изпробва цветът. А може би се нуждаете от лъскав червен плот, който да придаде завършен вид на банята на вашите мечти.

Оказва се, че не е никак трудно наситеният червен цвят да се използва в различни по размер и стил бани и да допринесе за създаването на невероятно стилен и модерен интериор.


Източник: decoist.comНяма коментари


ключови думи
интериор, бани, идеи за банята

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg