фирми продукти
представяме
работа
 
Как да си направим поставка за бижута от клон

Комбинирайте функционалност и блясък, като създадете тази изключитeлно приятна на вид поставка за бижута, която ще осигури доста допълнително място за закачане на аксесоари и ще помогне да се внесе малко повече ред при съхранението им. Възможно е дори да не окачате на нея красивите си бижута, а просто да монтирате завършения продукт на стената като произведение на изкуството.

Как да си направим поставка за бижута от клон

Проектът е лесен за изпълнение и излиза почти без пари. Освен това готовата поставка безпроблемно може да се приспособи към интериора на всяко помещение.

Необходими материали:

- клон;
- шкурка;
- спрей за боядисване;
- бормашина;
- винтове;
- зенкер.

Как да си направим поставка за бижута от клон


Начин на изработка:

Как да си направим поставка за бижута от клон

1. Най-напред е необходимо да се снабдите с клон. Ако живеете в къща, може би ще откриете подходящ в двора. В противен случай ще се наложи да се разходите до близкия парк или гора, където със сигурност има много паднали клони. Опитайте се да си изберете такъв, който е по-плътен в основата и има много разклонения, като за предпочитане е те също да не са много тънки.

2. Почистете клона, като премахнете прекалено тънките клонки, които няма да издържат тежестта на бижутата. Ако се наложи, изрежете част от основата и обработете с шкурка там, където е необходимо.

3. След като клонът вече е готов, пробийте отвори със зенкера на онези места, където ще го захванете за стената. Това е задължително, особено в случай че използвате клон, чиято основа е с по-малък диаметър. Ако не го направите, по всяка вероятност клонът ще се разцепи, когато тръгнете да го закачате с винт за стената.

4. После със спрей в цвят по избор боядисайте както клона, така и горната част на винтовете. Боядисването на горната част от винтовете е необходимо, защото в противен случай няма да се слеят с клона, а вместо това черният им цвят ще се открои.

5. Накрая идва моментът да изберете място, където да монтирате клона за стената. Точно затова са необходими и предварително пробитите отвори.

Как да си направим поставка за бижута от клон

Как да си направим поставка за бижута от клон

Как да си направим поставка за бижута от клон

Когато поставяте завършения продукт на стената, е добре да се опитате да го монтирате хоризонтално, а не вертикално. Така окачените бижута не само ще се виждат по-добре, но и няма да висят едно над друго и да се оплитат. Можете да сложите уникалната поставка над тоалетната масичка или близо до огледалото. Имайте предвид, че забавните цветни бижута несъмнено ще се превърнат във фокусна точка на помещението, а самият клон ще придаде на всяка стая рустикален чар, непринуденост и много стил. Перфектното съчетание от красива визия и функционалност е основателна причина да отделите един следобед за изработката на уникалната поставка за бижута.


Източник: homedit.com







Няма коментари


ключови думи
направи си сам, поставка за бижута, аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg