фирми продукти
представяме
работа
 
Класическа комбинация от жълто и синьо

Топлите летни дни изглеждат толкова далеч, че човек неусетно започва да търси начин да забрави за студеното време навън. И докато някои хора предпочитат през зимата да заложат на стил, напомнящ за горска хижа, други решават да използват свежи летни нюанси, с които да придадат на дома слънчева и весела атмосфера. Малко цветове постигат подобен ефект по толкова елегантен начин, както синьото и жълтото. Вместо да ги използвате поотделно, този сезон можете да пробвате да ги комбинирате. Модерната цветова схема е подходяща за всички годишни сезони и за най-различни дизайнерски стилове и интериори. Най-хубавото е, че за да се постигне тази жизнерадостна визия, не се налага да се правят големи промени.


Уютни спални интериори

Класическа комбинация от жълто и синьо

Класическа комбинация от жълто и синьо

Спалнята е едно от най-подходящите места в дома, където да се приложи това уникално съчетание. И двете багри са налични в огромно разнообразие от тонове, така че възможностите почти нямат край. Тъй като спалнята следва да бъде спокойно място за релакс, където човек да може да се наспи добре, ще бъде страхотно, ако стените са в меки жълти нюанси, допълнени от ярки акценти в синьо.


Класическа комбинация от жълто и синьо

Класическа комбинация от жълто и синьо

В случай че искате да постигнете плажен или тропически стил в спалнята, обърнете концепцията, залагайки на стени в "охлаждащо" синьо и акценти в ярък жълт цвят. Който и вариант да изберете, винаги внимавайте цветовете да не са прекалено крещящи и използвайте картини или аксесоари в нюанси, които отиват на интериора. Така допълнително ще подчертаете въздействието на цветовата схема.


Фини оттенъци и лятно очарование в хола

Класическа комбинация от жълто и синьо

Класическа комбинация от жълто и синьо

Когато в дневната стая се използват синьо и жълто, белият цвят винаги изглежда най-естественият фон за ярките багри. Този сезон обаче можете да избягате от шаблона и да използвате сиво. Без никакво съмнение в последните няколко години сивият цвят е цар на неутралната палитра и упорито отказва да излезе от мода. Той внася изтънченост и съвременен чар, които сякаш липсват при бялото. Не правете големи реновации. Вместо това използвайте драперии, акцентни възглавнички, мебели и аксесоари.


Привлекателни кухни и трапезарии

Класическа комбинация от жълто и синьо

Класическа комбинация от жълто и синьо

За тези, които искат да внесат в дома неконвенционална комбинация, вдъхновена от цветовете на слънцето и морето, ефектното съчетание от синьо-зелено и златисто е перфектен избор. И докато синьо-зеленото създава спокоен и луксозен фон в една трапезария, аксесоарите в златисто внасят елегантност. Тази вдъхновяваща цветова схема е много добър пример за това как човек може да комбинира два по-нестандартни нюанса на жълтото и синьото, които дават неограничени възможности да се експериментира. Традиционната кухня е друго помещение, където това цветно дуо е добре дошло. Ако шкафовете са жълти, а кухненският гръб син или пък обратното, кухнята ще е забавна и лесно ще се превърне в място, където семейството да прекарва повече време заедно.


Източник: decoist.comНяма коментари


ключови думи
интериор, интериорни цветове, цветове в интериора

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg