фирми продукти
представяме
работа
 
Декорация от плат за старите куфари

Обикновено старите куфари изглеждат стилно сами по себе си, но ако ги декорирате с плат в десен по ваш избор, ще се превърнат в страхотен акцент за интериора на вашия дом. Бихте могли да ги поставите в дневната или спалнята, да ги използвате като странични масички или нощни шкафчета. Каквото и да решите да правите с тях, те с лекота ще внесат цвят и настроение в интериора на всяко помещение.

Декорация от плат за старите куфари

Ако разполагате с няколко стари куфара, може да ги аранжирате в перфектна композиция в интериора на своя дом. Още по-добре би било, ако те са с различни размери – това допълнително ще разчупи визията им. Изберете различни по цвят и шарка платове – така ще е по-ефектно, като ги съобразите с оригиналния цвят на куфара – все пак някои от старите елементи на куфара ще останат видими.

Необходими материали:
- плат
- лепило Ц 200
- четка
- химикал
- ножица
- ротационен нож или нож за масло

Инструкции:

Декорация от плат за старите куфари

Наложете плата върху куфара и внимателно очертайте страната на куфара, която смятате да покриете. Отрежете парчето плат като оставите по 6 мм за резерва от всяка страна. Изгладете с ютия плата, преди да пристъпите към неговото залепване, за да премахнете всички гънки.

Декорация от плат за старите куфари

Внимателно нанесете един слой лепило Ц 200 на една трета от повърхността. Лепилото изсъхва бързо, така че е по-добре да работите на сектори. Поставете плата, загладете го и притиснете, за да залепне добре. Нанесете лепило на следващата третина от плата и повторете процедурата, след което залепете и последната част от плата. Платът ви трябва да се подава на около 6 мм от края на куфара.

Декорация от плат за старите куфари

Сега трябва да изрежете стърчащите краища на плата и да го подпъхнете при шева. Или ако разполагате с ротационен нож, бихте могли едновременно да подпъхвате и да изрязвате. При втория метод трябва да сте малко по-внимателни. Подпъхнете краищата на четирите страни и си оставете ъгълчетата за накрая.

Декорация от плат за старите куфари

При ъглите поставете малко допълнително лепило и направете две плисета на плата, преди да го подпъхнете, които да имитират оригиналните извивки на материята, от която е направен куфарът.

Декорация от плат за старите куфари

Бихте могли да използвате същия плат и за другата страна на куфара или да изберете друг десен в зависимост от начина, по който ще използвате куфара в интериора на дома. Проектът е лесен и ще ви отнеме около 30 минути за всяка една от страните. Изчакайте едната страна да изсъхне напълно, преди да пристъпите към декорирането на другата.

Декорация от плат за старите куфари

Подредени по този начин, един върху друг, куфарите могат да се използват като нощно шкафче или малка масичка. В куфарите може да съхранявате вещи, които не използвате често, сезонни дрехи или спално бельо. Тези куфари ще ви осигурят допълнително пространство за съхранение и ще внесат много свежест във вашия дом.


Източник: abeautifulmess.comНяма коментари


ключови думи
декорация, направи си сам, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg