фирми продукти
представяме
работа
 
Люлеещ се стол ''Очи в очи''

Tete-a-Tete (от фр. "очи в очи", "интимен разговор") е името на един интересен модел люлеещ се стол за давама, създаден от дизайнерката Laurie Beckerman. Столът е създаден, за да улесни комуникацията между близки хора и да я направи още по приятна. Дизайнът позволява на двама човека да седят един срещу друг върху една и съща мебел, като се създава усещането за взаимно допълване и интимност.

Люлеещият се стол е съставен от две отделни части – кресла, съединени помежду си от обща странична облегалка. Креслата са разположени на изключително удобно разстояние – достатъчно близко, за да почувствате любимия човек, но едновременно с това и достатъчно далеч, за да не си пречите взаимно. Тъй като двете кресла са разположени в срещуположни посоки, усещането при люлеене е още по-вълнуващо, дори предразполагащо към сън. Tete-a-Tete е подходящ както за вътрешните, така и за външните пространства. При създаването му е използван т.нар. Corian – материал, патентован от компанията DuPont, известен със своята издръжливост и с факта, че изградените от него повърхностни изглеждат като монолитни.www.lauriebeckerman.com


31 май 2008 15:40 | stol
От: merry
Stoal e strahoten . . samo neznam do olko e udoben
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
Tete-a-Tete, очи в очи, люлеещ се стол, кресло, дизайн, мебели за сядане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg