фирми продукти
представяме
работа
 
Мебел - спирала

Представяме Ви Loop Loopita – мебел за сядане във формата на спирала, която трудно може да се класифицира към някой конкретен вид мебели – канапета, фотьойли или пък нещо друго. Идеята за нея е на дизайнера Виктор Алеман (Victor Aleman) Стилна и практична, тази мебел събужда във възрастните някакъв далечен спомен за детството и местата, в които сме се крили и катерили като деца.

Loop Loopita е направен от дървесината на червен дъб, подплатен със специална пяна с висока плътност. Единичната мебел е предназначена за сядане на двама души, но тъй като двата й края са насочени в противоположни посоки, можете да получите нестандартно решение за сядане на повече от двама, ако сложите една до друга повече от една Loop Loopita. Освен това хората, които са седнали на съседни места ще бъдат насочени един срещу друг, което улеснява значително комуникацията.
www.yankodesign.com


Няма коментари


ключови думи
мебел за сядане, мебел във формата на спирала, дизайн, практична мебел, Loop Loopita

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg