фирми продукти
представяме
работа
 
Тайната кухня на баба

Този интересен кухненски модул се нарича "Grandma´s revenge" – "Отмъщението на баба", и е дело на германските дизайнери Melanie Olle и Ilja Oelschlägel. Не е напълно ясно защо точно е намесено отмъщение, но според авторите дизайнът на продукта е вдъхновен от уюта на любимото помещение на бабите, което обикновено е пример за максимална ефикасност и разпределение на пространството.

Модулът на пръв поглед представлява своеобразна скица на кухненски кът върху стената, но всъщност неговата тайна е в това, че той се трансформира в една напълно оборудвана кухня. Това включва мивка, фурна, хладилник, миялна машина, място за съхранение на приборите и плот за приготвяне на храната. И най-интересното – от вътрешността на модула излиза маса и 2 пейки за сядане, достатъчни за храненето на едно четиричленно семейство. Над плота има лампа, която също може да бъде издърпана напред, за да освети масата. Основният замисъл на продукта обаче е следният – ако след хранене не Ви се чисти веднага, достатъчно е да бутнете елементите обратно и да затворите предния капак. Всичко ще остане скрито от погледа до следващия ден, когато ще сте достатъчно свежи за почистването.

Grandma´s revenge е не само многофункционален, но и компактен – разположен е на основна площ само от 4 кв. м. Размерите на модула в компактно състояние са 2.5 м. височина, 2 м. дължина и 0.67 м. широчина.

 

 

 

Източник: cubeme.com15 октомври 2008 00:28 | interesno
От: rosa
Dobro reshenie
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
тайна кухня, дизайн, разпределение на пространството, практични мебели, кухненска маса

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg