фирми продукти
представяме
работа
 
Реалистичен аксесоар за дома

Ето една простичка, но изключително въздействаща идея – серията Reality (Реалност), създадена от дизайнера Harry Allen. Всички продукти в нея са изработени ръчно. Серията включва повече от 20 продукта, но може би най-впечатляващи от всички са серията "ръчички", пригодени за различни функционалности.

Така например този модел се нарича "C'mere" (от съкращението "Come here" – от англ. "Ела тук") и представлява ръка – закачалка за дрехи. "Ръчичката" всъщност е реална отливка на дясната ръка на дизайнера и това е основната причина за впечатляващата реалистичност на предмета. При направата на модела е използвана 100% синтетична смола. Размерите на закачалката са 10 х 8.9 х 17.8 см., а монтирането й към стената е изключително лесно. Всички модели "ръчички" се предлагат в бяло и "заскрежено".
Друг модел пък е създаден като държач за ароматни пръчици. Размерите му са 10 х 10 х 23 см. Отливката отново е реална, а материалът - синтетична смола.
Този модел пък е за поставяне на сапун, за дребни монети или каквото друго пожелае потребителят. Реална отливка от синтетична смола с размери 10 х 6.3 х 17.8 см.
Същата функционалност, но различен дизайн има и този модел, който е с размери 12.7 х 10 х 17.8 см. Той също може да се използва за поставяне на различни предмети или пък за закачането им. Моделът може да се използва и немонтиран, като се постави върху масата или рафта, а в него да бъдат слагани предметите.
Последният модел от серията е "ръчичка", която служи за поставяне на свещ, на цветя или някакъв друг продълговат предмет. Размерите й са 9 х 14.6 х 22.9 см.
www.areaware.com


Няма коментари


ключови думи
аксесоари, аксесоар за дома, дизайн, практични аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg