фирми продукти
представяме
работа
 
Шезлонг - макара

Още един продукт, който ще допадне особено на хората, предпочитащи практичните, компактни и мултифункционални мебели. Той е наречен FLOWER и е по идея на литванската дизайнерка Rasa Baradinskiene и нейната фирма Rasa DeSign. Продуктът се предлага единствено в червен цвят.

Нестандартен и практичен, мебелът може да бъде използван по няколко различни начина – стол, шезлонг, нар и дори като малка масичка. Когато пък не е в употреба, FLOWER заема много малко място. Мебелът всъщност се състои само от две основни части – основа във формата на макара и мека част, която се увива около нея. Функционалността на продукта зависи именно от това до каква степен е развита меката част и в каква позиция ще бъде поставена основата. Най-важното обаче е, че трансформациите стават изключително бързо и лесно.


Дизайнерката е автор и на друга нестандартна мебел – столът "Mama", който нежно обгръща с "ръчички" седящия.www.rasadesign.lt


Няма коментари


ключови думи
нестандартни мебели, стол, практични мебели, шезлонг, дизайн, стол flower, макара

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg